İş Bankası Online Kredi Limitini 50.000 TL Çıkarttığını Duyurdu!

İş bankası online kredi olarak 50.000 TL’ye kadar kredi vereceği duyurdu. İş bankası ihtiyaç kredisi olarak vereceği bu kredide kişilerin kredi notuna göre faiz uygulayacak ve 60 ay vadeli olarak tüm ihtiyaçlarınız için bankaya gitmeden kredi kullanacaksınız. Sizlere bu yazımızda bu krediyi almak

İş Bankası Online Kredi Limitini 50.000 TL Çıkarttığını Duyurdu!
Yayın Tarihi: 14.02.2020 21:44:00

İş bankası online kredi olarak 50.000 TL’ye kadar kredi vereceği duyurdu. İş bankası ihtiyaç kredisi olarak vereceği bu kredide kişilerin kredi notuna göre faiz uygulayacak ve 60 ay vadeli olarak tüm ihtiyaçlarınız için bankaya gitmeden kredi kullanacaksınız. Sizlere bu yazımızda bu krediyi almak için şartlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır bunun hakkında bilgiler vereceğiz.

İş bankası ülkemizdeki güvenilir ve en çok müşteri portföyü olan bankalardan birisidir. Bu sebeple banka sürekli olarak güncel kampanyalar yapmaktadır. Bu kampanyalardan birisi de iş cep üzerinden verilen online ihtiyaç kredisidir. Daha önceleri 15.000 TL’ye kadar verilen bu kredi bazı müşterilere şu anda 50.000 TL’ye kadar verilmektedir. Üstelik evrak derdi olmadan, kefil istemeden, imza atmadan bu kredileri hemen kullanabiliyorsunuz.

İş Bankası Online Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu bankadan bankaya gitmeden kredi alabilmeniz için öncelikle bir hesabınızın olması gerekiyor. En kötü bir banka hesabınız bile olsa bu bankadan internet bankacılığı şifresi alabilirsiniz. Maaş bankanız bu banka olmasa da istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Aldığınız internet bankacılığı şifresi ile dilerseniz bilgisayar veya cep telefonundan resmi internet sitesine girebilir, dilerseniz mobil uygulaması olan İŞCEP uygulamasını indirip giriş yapabilirsiniz.
Burada bankanın tüm ürünlerini kullanabildiğiniz gibi ayrıca kredi başvurusunu da yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu için hızlı kredi menüsüne girip istediğiniz krediyi yazıyor ve başvuru butonuna basıyorsunuz. Kredi başvurusu değerlendirilecek ve hemen size sonuç söylenecektir. Kredi onayı alırsanız hemen onaylanan tutar sizin onay vermeniz durumunda hesabınıza aktarılacaktır. Krediyi dilerseniz 3 ay ertelemeli, dilerseniz de 60 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz.


İş Bankası Kredi Onayı Almak İçin Şartlar Nedir?

Başvuru yaptınız ama onay alamadıysanız banka şartlarına uygun değilsiniz demektir. Çünkü bankalar belirli politikalara uygun kredi vermektedirler. Bu sebeple 18 ile 65 yaş arasında olan, daha önce banka çalışması olmuş ve bu çalışmalarda düzenli ödeme yapmış olan, kredi notu 1500 ve üzerinde olan müşteriler İş Bankası üzerinden online kredi başvurusu yapabilirler. Eğer kredi notunuz 1100 ile 1500 arasındaysa ve online kredi onayı alamadıysanız banka şubelerine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.
Bankalardan icralık olanlar ve hesaplarında e-haciz olanlar bu kredileri alamazlar. Bu sebeple başvuru yapmadan ve olumsuz yanıt alıp daha da kredi notunuzu düşürmeden ilk önce kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz.

İş Bankası Kredi Başvurusu Diğer Yöntemler

Online kredi haricinde bu bankadan ayrıca kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerinden, müşteri hizmetlerinden, ATM’den, Cep telefonunda da kredi başvurusu yapabilirler. Diğer bankalara nazaran İş bankası kredi başvurusu yapacak müşterilerin daha zor onay verdiği bir bankadır. Bu bankadan ayrıca banka şubelerinden ihtiyaç kredisi haricinde konut kredisi, taşıt kredisi ve ipotekli kredilerde alabilirsiniz. Online olarak sadece ihtiyaç kredisi verilmektedir. Diğer krediler evraklarınız ile birlikte banka şubelerinden verilmektedir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR