İş Bankası'dan Müşterilere Müjde: 1 Yıl Boyunca Ücretsiz EFT ve Havale İmkanı!

İş Bankası'dan Müşterilere Müjde: 1 Yıl Boyunca Ücretsiz EFT ve Havale İmkanı!

İş Bankası'dan Müşterilere Müjde: 1 Yıl Boyunca Ücretsiz EFT ve Havale İmkanı!
Yayın Tarihi: 31.10.2023 12:45:00

İş Bankası, müşterilerine özel olarak sunulan benzersiz bir kampanya ile finans dünyasında büyük bir çığır açıyor. Müşterilerine daha fazla avantaj sunma hedefiyle yola çıkan İş Bankası, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İşCep üzerinden müşteri olanlara 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale imkanı sunuyor.

İş Bankası, Müşterilerine Özel Bir Kampanya Duyurdu

İş Bankası, her geçen gün daha fazla müşterisine avantajlar sunmaya devam ediyor. Banka, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği sayesinde İşCep üzerinden müşteri olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, özellikle EFT ve havale işlemlerini sıkça kullanan müşteriler için büyük bir fırsat sunuyor.

1 Yıl Boyunca Ücretsiz EFT ve Havale İmkanı

İş Bankası'nın bu özel kampanyası kapsamında, İşCep üzerinden müşteri olanlar, 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale işlemleri yapabilecekler. Bu avantaj, İş Bankası müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak ve bankacılık işlemlerini daha ekonomik hale getirecek.

Detaylar Neler?

Kampanya detaylarına bir göz atalım:

  • İstisna, İşCep'ten İş Bankası müşterisi olanlar için 1 yıl süreyle geçerli olacak.
  • İstisna kapsamında tek seferde en fazla 50.000 TL işlemleri gerçekleştirilebilecek.
  • Mesai dışı FAST işlemleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.
  • Tatil günlerinde yapılan EFT ve FAST işlemleri de istisna kapsamında değil.
  • Mesai dışı ve geç saatlerde (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) gerçekleştirilen EFT ve FAST işlemleri, EFT saatleri dışında yapılan işlemler, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferleri ile K.K.T.C şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri de kampanya kapsamında bulunmayacak.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

İşCep üzerinden müşteri olmak isteyenler, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak başvuruda bulunabilirler. İş Bankası, başvuruları takip ederek istisna tanımlamalarını, başvurudan sonraki 7 iş günü içerisinde yapacak. Bu avantaj, İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilen işlemler için geçerli olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR