İş Bankası'ndan anında faizsiz 15 Bin TL

İş Bankası acil nakite sıkışan vatandaşlara 15 Bin TL anında nakit avans müjdeledi. İşte detaylar

İş Bankası'ndan anında faizsiz 15 Bin TL
Yayın Tarihi: 26.10.2023 09:10:00

İş Bankası’ndan acil nakit desteği müjdesi! İş Bankası nakit ihtiyacı olan müşterilerine acil nakit desteği sağlayacağını duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber iş Bankası’ndan geldi. İş Bankası'ndan vatandaşın yüzünü güldüren bir haber bu sabah açıklandı.

Bankaların yüksek faiz nedeniyle kredi çekmeye yaşamayan vatandaşlara cansuyu olacak gelişme İŞ Bankası’ndan duyuruldu. İş Bankası acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlara dair geliştirdiği acil nakit desteği kampanyasıyla 15.000 TL’ye kadar anında nakit avans verileceğini duyurdu. Peki İş Bankası 15.000 TL acil nakit avans için faiz oranı ne kadar? Son dönemde vatandaşlar nakit sıkıntısı yaşamaya başlamış ancak bankaların yüksek faizleri nedeniyle bir türlü kredi çekmeye alışamamıştı. Konuya dair çözüm İŞ Bankası’ndan geldi.


İş Bankası’ndan nakit avansa sıkışan vatandaşlara acil nakit desteği Projesi geliştirildi. Bu kapsamda İş Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşlarına 15.000 TL’ye kadar anında nakit avans verileceğini duyurdu duyurdu. İş Bankası acil nakit avans için faiz oranının ise oldukça düşük olduğunu söyeyelim. İş Bankası’ndan %0.77 faiz oranıyla 15.000 TL’ye kadar acil nakit desteği tüm vatandaşlara verilecek. Nakite sıkışan vatandaşlara çözüm iş Bankası’ndan geldi. İş Bankası vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamak üzere acil nakit avans kampanyasını yüzde 0,77 faiz oranıy ve 24 ay vade seçeneği ile duyurdu.

KAMPANYAYA BAŞVURU ŞARTLARI NELER

Söz konusu kampanyaya başvurmak için herhangi bir kredi borcunuzun bulunmaması gerekmektedir. Kredi borcu bulunmayan vatandaşlar İşBankasının acil nakit avansına başvurarak anında 15.000 TL’yi hesaplarında 0.77 faiz oranıyla çekebilecekler. Acil nakite sıkışa vatandaşlar için cansuyu olacak kampanya 3 Kasım’a kadar devam edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR