İş Bankası'ndan emeklilere bayram tadında ikramiye kampanyası!

İş Bankası emekli vatandaşlara ikramiye müjdesini duyurdu! İşte İş Bankası'nın ikramiye kampanyası!

İş Bankası'ndan emeklilere bayram tadında ikramiye kampanyası!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 13:00:00

İş Bankası’ndan emeklilere 5000 TL ikramiye sonrası bir müjdeli haber daha. İş Bankası emekli vatandaşlara yaptığı yeni promosyon kampanyasına sabah saatlerinde duyurdu. Emeklilere müjde bitmiyor. Ekim ayı adeta emekçinin bayramı oldu.

Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli vatandaşlara bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye müjdesini duyurmuş, ardından da bankalar emekliler için promosyon kampanyalarını arda ardına rakamlarını yükselterek güncellemeye başladığını açıklamıştı. Son olarak İş Bankası’ndan emeklilere müjde promosyon kampanyası haberi geldi.


EMEKLİYE MÜJDELER BİTMİYOR!

İş Bankası Kasım ayı için emeklilere yeni bir promosyon kampanyası yapacaklarını açıkladı. Tüm SSK, Bağkur ve memur emeklileri İşbankası'nın 18.250 TL promosyon kampanyasından faydalanabilecek. İş Bankası'ndan emeklilere yüzleri güldüren yeni bir promosyon kampanyası haberi geldi. İş Bankası milyonlarca emekli için rakamlarını güncelledi. Yeni promosyon kampanyasında İş Bankası emekli vatandaşlara 18.250 TL promosyon ödeneceği müjdesini duyurdu. İş Bankası ayrıca emeklilere yapılan promosyon kampanyasının yanı sıra ihtiyaç kredisi kapsamında da emeklilere düşük faizli kredi verileceğini açıkladı.

Emekli vatandaşlar kendilerine en yakın İş Bankası şubelerine giderek maaşlarını İş Bankası'na taşıyarak ve üç yıl boyunca İş Bankası'nda kalma sözü vererek 18.250 TL promosyonlarını anında hesaplarını alabilecekler. İş Bankası ayrıca emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyası da açıklayarak ikinci müjdeyi verdi. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre emekli vatandaşlar düşük faiz oranıyla iş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekebilecekler. İş Bankası bu kampanya kapsamında emeklilerden havale ve EFT ücreti de almayacaklarını duyurdu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR