İş Bankası'ndan emekliye görülmemiş kampanya! Faizsiz kredi!

İş Bankası emeklilere 11.345 TL promosyon yanı sıra bir de faizsiz ihtiyaç kredisi desteği sunacak!

İş Bankası'ndan emekliye görülmemiş kampanya! Faizsiz kredi!
Yayın Tarihi: 23.10.2023 12:06:00

Emeklilere müjdeli haber bu sefer İş Bankası’ndan geldi! Emekli vatandaşlara 11.345 TL promosyon yanı sıra sıfır faizle ihtiyaç kredisi verilecek!

Emekli vatandaşların Kasım bayramı sürüyor! Emekliye müjdeler bu ay bayram gibi ardı ardına gelirken önümüzdeki Kasım ayında emekliler zengin oluyor. İş Bankası’ndan emekliye kampanya duyurusu ilaç gibi gelecek. Emekliye hem promosyon hem kredi müjdesi duyuruldu. Emeklini cebi Kasımda doluyor! İş Bankası, emekli müşterileri kendisine çekebilmek için  yeni promosyon miktarını duyururken bir de yeni bir kampanya daha ekledi. Banka emekli maaşını kendisine taşıyan emeklilere promosyonun yanı sıra bir de faizsiz kredi veriyor. Emekliye 11.345 TL promosyon müjdesinin yanı sıra faizsiz ihtiyaç kredisini de duyuran İş Bankası’nın şartları neler?


HEM FAİZSİZ KREDİ HEM PROMOSYON

Emekliye geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikramiye müjdesini duyurmuş ve emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL emekli ikramiyesini yatırılacağını seslenmişti. Emekli vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘dan zam beklerken ikramiye ile karşılaşmış bu durum yine de yüzleri güldürmüştü. Erdoğan’ın açıklaması sonrası bankalarda emekli vatandaşları kendisine çekmek için rakamlarını güncelledi. Son dönemde bankalar emekli yaptıkları kampanyalarda promosyonu yanı sıra bir de ihtiyaç kredisi güncelleyerek yeni bir dönem başlattı. Onlara son katılan İş Bankası oldu.

İş Bankası emekli müşterilerine 11.345 TL promosyon yanı sıra bir de nakit ihtiyacı çeken emeklilere faizsiz kredi imkanı sunduğunu açıkladı. Nakit ihtiyacının çoğaldığı şu günlerde bankaların yüksek faiz nedeniyle krediye yanaşamayan vatandaşlara İş Bankası’ndan ilaç gibi bir fırsat geldi. Emekli aylığını iş bankasını taşıyan vatandaşlar hem 11.345 TL promosyon hem de ihtiyaç halinde faizsiz kredinin sahibi olabilirler. İş Bankası'nın emekli promosyonlarıdan yararlanmak isteyenler en yakın İş Bankası şubesine giderek maaşımı taşımak istediklerini söyleyebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR