İş Bankası'ndan gençlere özel sıfır faizli kredi!

İş Bankası'ndan üniversitelilere özel bir kredi kampanyası duyurusu geldi!

İş Bankası'ndan gençlere özel sıfır faizli kredi!
Yayın Tarihi: 12.10.2023 16:53:00

İş Bankası'nda üniversite öğrencilerine yönelik bir ihtiyaç kredisi kampanyası müjdesi geldi! Üniversite öğrencilerine özel ihtiyaç kredisinde sıfır faiz detayı! 

İş Bankası'ndan üniversiteli müşterilerine heyecan verici bir fırsat imkanı açıklandı. İş Bankası 20.000 TL sıfır faizli kredi duyurusunda bulundu. Öğrencilere yönelik kredinin başvuru şartları açıklandı. Bankaların yüksek faizleri nedeniyle kredi çekmek artık zor bir durum haline gelmişti. İş Bankası'ndan konuyla ilgili olarak müjde geldi.

Ekim ayına girmemizle bankalarda kredi kampanyaları da güncellendi. Kredi faiz oranlarını indirerek yeni kredi kampanyalarını duyuran bankalara İş Bankası'da eklendi. İş Bankası'ndan düşük faizli kredi imkanlarına bir yenisi daha eklendi.


İş Bankası, müşterilere yönelik maddi ihtiyaçları karşılamaları için düşük faizli kredi kampanyalarında yeni dönemi duyurdu. Bu kampanyada üniversiteli gençler düşük faizlre kredi çekebilecek. İş Bankası öğrencilere yönelik ihtiyaç kredisi için başvuru şartı ise devlet üniversitelerinde örgün öğrenci kaydının bulunuyor olması ve devamsızlık sorununun olması. 
Öğrenciler kendilerine en yakın İş Bankası'na gidip 20 Bin TL acil nakit ihtiyaç kredisine başvurabilecekler. Diğer bankalara göre oldukça düşük bir faiz uygulayan İş Bankası'nı  kredi kampanyası 31 Ekim'e kadar geçerli olacak.

İŞ BANKASI ÖĞRENCİ KREDİSİ

İş Bankası'nın öğrenci kredisine başvurmak için bazı şartlar gerekli. Üniversite öğrencilerinin devamsızlık sorununun bulunmaması ve adli sicil kaydının temiz olması gereklidir. Ayrıca öğrencinin bir devlet üniversitesinden örgün öğrenci olması şartı aranmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR