İşçi, işsiz, öğrenci, ev hanımı başvuru yapan herkese aylık 967 TL sosyal yardım ödemesi yapılacak

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız özellikle korona virüs ile mücadele dönemi içerisine girilmesinin ardından birbirinden farklı ödemelerden yararlanarak geçimlerini sürdürmeye çalışmaktadır.

İşçi, işsiz, öğrenci, ev hanımı başvuru yapan herkese aylık 967 TL sosyal yardım ödemesi yapılacak
Yayın Tarihi: 2.09.2020 22:26:00

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız özellikle korona virüs ile mücadele dönemi içerisine girilmesinin ardından birbirinden farklı ödemelerden yararlanarak geçimlerini sürdürmeye çalışmaktadır. Korona virüs ekonomik açıdan tüm dünyayı etkisi altına almasının ardından hangi şartlar altında sosyal yardımlardan yararlanılacağı merak içerisinde araştırılıyor. Çalışan, çalışmayan ihtiyaç sahibi olan bütün vatandaşlarımızın faydalanabileceği 967 TL sosyal yardım ödemelerinin yapılacağının müjdesi verildi. 967 TL’lik sosyal yardım parası ile alakalı olarak pek çok vatandaşımız bu zorlu süreç içerisinde olağanüstü fırsatları beraberinde getirebilmektedir. Vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla sunulan bu uygulamalı şartlara uyum sağlayan bireyler başvuru işlemlerini gerçekleştirerek devlet tarafından sunulan destek ödemelerinden yararlanabiliyor.

Sosyal Devlet anlayışı kapsamında vatandaşlarımız için sunulan bu fırsatlar karşısında pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirmek için gerekli destek ödemelerinden yararlanmak istemektedir. Günümüzde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artış göstermesiyle beraber özellikle bu zorlu süreç içerisinde pek çok vatandaşımız borçlarını dahi ödeyemez duruma gelmiştir. İş bulmayan ve evini geçindirmek zorunda olan bireyler devletten destek ödemelerini alarak en azından bir nebze de olsa rahat geçim sağlamak istemektedir. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından günümüzde pek çok destek ödemelerinin sunulmasıyla beraber 967 TL’lik sosyal yardım ödemesinin yapılacağı açıklandı. İşte konuya dair ayrıntılar…

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLADI! BAŞVURU YAPAN HERKES YARARLANABİLİR!


Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar dahilinde günümüzde özellikle böylesine bir zorlu süreç içerisine girilmesinin ardından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın sayısında artış gösterildiği için 967 TL ödeme yapılacağı açıklanması ile müjdeli haber verildi. Oluşturulan bu destek ödeme projeleri kapsamında pek çok vatandaşımız için birbirinden farklı ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar bulunmaktadır. Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesince yapılan bu yardım ile birlikte gerekli olan şartların yerine getirilmesi amacıyla aylık 967 TL ödemelerin yapılacağı bildirildi. Vakıflar Genel Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi olan bireylerin bizzat giderek başvuru şartlarını yerine getirme doğrultusunda başvuruları alınacaktır. Bizzat başvuru yaparak vakıf tarafından verilen başvuru formlarını doldurma olanağına sahip olabilirisiniz. Başvuruların onaylanması ile birlikte anında ödemelerini düzenli olarak her ay olma fırsatını elde edebilirsiniz.

KİMLER 967 TL’LİK SOSYAL YARDIMDAN YARARLANABİLİR?

Pek çok vatandaşımızın faydalanması ön görülen destek ödemeleri arasında 967 TL’lik sosyal yardım desteği Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından sunulmaya başlanması ile beraber ihtiyaç sahibi olan her bireyin faydalanabilmesi ön görülmektedir. Bu kapsam doğrultusunda;
  • Anneniz veya babanız vefat etmiş olması gerekir,
  • Anneniz veya babanızın %40 veya daha fazla sakatlığı olması gerekir,
  • Kişinin herhangi bir sosyal güvencesinin bulunmaması
Gibi şartlara uyum sağlayan bireyler başvuru işlemlerini Vakıflar Genel Müdürlüğü aracılığı ile gerçekleştirebilecektir. Aksi takdir de uyum sağlamayan bireyler bu fırsatları değerlendiremeyecek ve büyük fırsatları kaçırma ihtimali bulunmaktadır. Vakıf üzerinden başvuru formunu doldurarak ve gerekli olan evrakları bildirerek yararlanma hakkına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda engelli raporunu da muhakkak iletmeniz sizin için önemli unsurlar arasında bulunmaktadır. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan diğer ödemeler; yaşlılık aylığı, bakım aylığı, sakatlık aylığı gibi pek çok ödemeler yapması ile ön plana çıkmaktadır.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR