İşleme Detaylı Tesettür Elbise Modelleri Modanoiva Tasarımları

Üzerinde işleme detayları bulunan tesettür elbiseler günlük kullanım için en uygun modellerden biridir. Pek çok davette de giyilen bu elbise modellerinde işleme detaylarının farklılığı da göz kamaştırmaktadır.

İşleme Detaylı Tesettür Elbise Modelleri Modanoiva Tasarımları
Yayın Tarihi: 27.01.2020 16:58:00

Üzerinde işleme detayları bulunan tesettür elbiseler günlük kullanım için en uygun modellerden biridir. Pek çok davette de giyilen bu elbise modellerinde işleme detaylarının farklılığı da göz kamaştırmaktadır. Kollarının renkli ipler ile çiçek motiflerinden işlenmesi elbisenin daha eğlenceli olmasını sağlamaktadır. Bu tarz elbiseler genellikle gün içerisinde yapılan kombinlerde giyilmektedir. Bunun yanı tamamı siyah olan elbiselerde bulunan işleme detayları da elbisenin daha renkli olmasını sağlamaktadır.
 
 Daha çok özel davetler için tercih edilen işlemeli elbise modellerinde kadife kumaştan tasarlanması da elbisenin zarafetini arttırmaktadır. Kadife kumaştan tasarlanan bu elbise modellerinde yaka kısmında altın sarısı işlemelerin bulunduğu elbiseler hanımların en çok tercih ettiği elbise modellerinden biridir. Bu tarz elbiselerin etek kısımlarının da açılan tarza olması ve bele tam oturması görsel açıdan zenginlik kazandırmaktadır.
 
 İşlemeli Elbise Kombini Nasıl Yapılır?
 
 Üzerinde işlemeleri bulunan tesettür elbise modellerinde kadife kumaş sezonun en çok kullanılan elbise modellerinden biridir. Kadife kumaşın elbiseye kattığı asillik, elbisenin duruşundan belli olmaktadır. Bu elbise modellerinde etek kısmında, kol ve yaka kısımlarında işlemeler bulunmaktadır. Elbisenin rengine göre işlemeler de değişiklik göstermektedir. Siyah, koyu mavi ve bordo renklerinde olan elbiselerde genellikle gümüş ya da altın sarısı işlemeleri bulunmaktadır. Bu elbise modellerinden birisini tercih ederek kombin oluşturabilirsiniz.
 
 Bu elbise modellerinden tercih ettiğiniz bir modelin üzerine giymek için mont ya da kaban seçimi yapmalısınız. Bu sezon kaşe kabanlar oldukça moda. Ayak bileğine kadar uzanan kaşe kabanlardan birini alarak elbise kombini oluşturabilirsiniz. Birbirleri ile uyumlu ayakkabı ve çanta modellerinde ise deri kumaş olmasına dikkat etmelisiniz.
 
 İşleme Detaylı Tesettür Elbiselerde Takı Kullanımı Nasıl Olur?
 
 Üzerinde işleme detayları bulunan elbise modelleri kendinden gösterişlidir. Bu nedenle işlemeli elbise modellerinde takı kullanımı fazla yapılmaz. Fakat elbisenin görsel açıdan daha güzel gözükmesini sağlamak için uzun kolye seçimi ya da tek bilezik seçimi yapılabilir. Bu bilezik seçimi genellikle saatin yanına takılarak yapılmaktadır. Saat ile bileziğin birbiri ile uyumlu olması elbisenin işlemeleri ile uyumlu olmasını da sağlamaktadır. Aynı zamanda gümüş yüzük seçimi de bu tarz elbiselerin vazgeçilmez takısıdır. Elbiselerde en yeni modeller ve bol çeşit imkanı Modanoiva.com sitesinde sürekli güncel şekilde bulabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR