İsrail asıllı Linet Hamas Katliamı dedi linç edildi!

İsrail asıllı şarkıcı Linet, Gazze'de yaşananlar için Hamas Katliamı dedi olanlar oldu!

İsrail asıllı Linet Hamas Katliamı dedi linç edildi!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 09:51:00

İsrail asıllı Türk vatandaşı ünlü şarkıcı Linet Mor Menashe, sosyal medya hesabından Filistin- İsrail savaşına dair bir paylaşım yaptı. 

Gazze'de iki günn önce gece hastanenin İsrail tarafından vurulduğu servis haber sonrası ünlü isimler tepkilerini dile getirerek İsrail'e öfke kusmuştu. İsrail asıllı sanatçı Linet ise sosyal medya hesabından ölen İsraillilerin fotoğraflarını yayınlayıp "Hamas katildir" paylaşımı yaptı. Linet'in bub paylaşımı tepki çekti.

İsrail asıllı Türk vatandaşı olan şarkıcı Linet, sosyal medya hesabından "Hamas katildir" paylaşımını yaptı. Ünlü yapımcı Erol Köse Linet'in bu paylaşımına "Bu toplara hiç girme" diyerek tehdit eder uyardı.


İsrail ve Filistin arasındaki savaş devam ediyor. Hamas'ın Tel Aviv'e saldırması sonrası başlayan yeni kıvılcım dün İsrail'in Gazze'deki hastaneye saldırması ile sosyal medyada tepki dolu paylaşımlara gebe oldu. İki tarafta da çatışmalar her geçen gün şiddetini artırırken olan sivillere oluyor.

İsrail asıllı Türk vatandaşı şarkıcı Linet ise dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tartışma çıkardı. Ünlü şarkıcı "Hamas Filistinlilerin kuzeyden geçmesine izin vermiyor", "Hamas katildir" paylaşımlarını yaptı. Linet'in bu paylaşımı tartışma çıkartdı.

Ünlü yapımcı Erol Köse Linet'e "Bu ülkede servet edindiysen, bak binlerce linç mesajı geliyor senin adına. Bence bu topa hiç girme dostum" diyerek Linet'i uyardı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR