İsrail Barış Müzik Festivali'ne giden kadınlara ne oldu?

İsrail'de Barış temalı bir müzik festivaline giden turistler Hamas'lı güçler tarafından rehin alınmış bir kadının cesedi çıplak şekilde bir kamyon kasasında gezdirilmişti.

İsrail Barış Müzik Festivali'ne giden kadınlara ne oldu?
Yayın Tarihi: 8.10.2023 18:23:00

Hamas'ın İsrail'e saldırısında bir müzik festivaline baskın yapıldığı ortaya çıktı. Savaş görüntülerinde Hamas güçlerinin cansız bedeni yarı çıplak bir şekilde dolaştırdıkları kadının barış için yapılan bir müzik festivaline katılan Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Festivaldeki pek çok kadının da rehin tutulduğu iddia edildi.

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın İsrail'e başlattığı Aksa Tufanı saldırısında en çok konuşulan görüntü yarı çıplak bir kadın cesedinin bir kamyonetin arkasında gezdirilmesi olmuştu. Dünyayı ayağa kaldıran görüntüde daha da feci bir gerçek ortaya çıktı. Kadının 
barış konulu bir müzik festivaline katılmak üzere İsrail'e gelen Almanyalı bir dövme sanatçısı Shani Louk olduğu açıklandı. Hamas, öldürülen kadının İsrail askeri olduğunu ileri sürmüştü. CNN, Louk'un Almanya-İsrail çifte vatandaşı olduğunu açıkladı.

Talihsiz kadın Shani Louk'un annesi bugün bir video yayınlayarak Hamas'tan kızlarının cesedini kendilerine teslim etmesini istedi. Festivale katılan vatandaşlar için diğer ülkelerin Tel Aviv'deki Büyükelçiliklerinin İsrailli yetkililer ile yakın iletişim halinde oldukları öğrenildi.

Aynı festivale katılan Tal Gibly adında bir genç CNN'e verdiği röportajda, "Saklanmak için bir yerimiz bile yoktu çünkü açık alandaydık." diye konuştu. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR