İşsiz Olan ve Çalışmayanlara 30.000 tL Kredi Müjdesi

İşsiz olan ve çalışmayanlara 30.000 TL Kredi veren bankalar hangileridir? İşsizlere kredi almak için ne şartlar vardır? Hangi durumda işsiz olan kişiler 30.000 TL kredi kullanabilirler?

İşsiz Olan ve Çalışmayanlara 30.000 tL Kredi Müjdesi
Yayın Tarihi: 28.07.2020 22:45:00

İşsiz olan ve çalışmayanlara 30.000 TL Kredi veren bankalar hangileridir? İşsizlere kredi almak için ne şartlar vardır? Hangi durumda işsiz olan kişiler 30.000 TL kredi kullanabilirler? Sizlere bu yazımızda 60 ay vadeye kadar kredi kullanan kişilerin hangi bankalardan gelir belgesiz olarak ve sigortasız olarak kredi çekeceklerinden bahsedeceğiz.
Eğer bir bankadan kredi alacaksanız, banka bu krediyi ödeyebilmeniz için sizin sigortanıza ve iş durumunuza bakarak onay verecektir. Ama bazı bankalar kişilerin banka çalışmaları düzgün olması durumunda bu şartlara bakmadan ihtiyaç kredisi kullandırmaktadır. Sizlerde eğer bir iş yerinde çalışmıyorsanız ve banka şartlarınız iyiyse bazı bankalardan gelir belgesiz olarak kredi kullanabilir, sorgusuz sualsiz hemen işlem yapabilirsiniz. Tekrar söylemek gerekiyorsa, bankadan işsizlere kredi almak için, kredi başvurusu yapacak olan kişinin kredi skoru yüksek olması gerekmektedir. Aksi durumda kredi onayı alamayacaktır.

ING 30.000 TL Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası

ING üzerinden 30.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda, onay alırsanız banka sizden gelir belgesi istemeyecektir. Bu sebeple kredi başvurusunu banka şubesinden değil, internet sitesi üzerinden yapmanız gerekmektedir. Bankanın resmi internet sitesine girdiğinizde ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurup, hemen kredi onayı alıp almayacağınızı göreceksiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda banka sizin kredi notunuza göre faiz oranı da uygulayacaktır. 30.000 TL kredi onayı aldığınızda banka 60 ay vade ile sizlere kredi verecektir. Bu bankada daha önceden bir hesabınız varsa da bankaya gitmeden kredi kullanmak için internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor. Hesabınıza bağlı internet bankacılığı şifresi aldıktan sonra kredi başvurusunu ING Mobil üzerinden yaparsanız, krediniz onay alacaktır. Ve bu krediyi bankaya gitmeden kullanacaksınız.

Denizbank 30.000 TL Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Eğer bir sigortanız yoksa, banka şubesine gitmeden işlem yapmanız gerekiyor. Bunun için bankanın resmi internet sitesine girebilir ve buradaki başvuru formunu doldurup kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu formda TC kimlik numaranız ve cep telefonu numaranız sizlere verilecektir. Bu şekilde anında kredi başvurusu yapabileceksiniz. Kredi sonucu cep telefonunuza gelir. Ayrıca bu sistem ile işlem yapamadıysanız SMS atarak da kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. SMS atmak için Kredim yazın boşluk bırakın ve TC numaranızı yazın 3280’e gönderin. Kredi onayı alırsanız kimlikle banka şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz.

Aktifbank 30.000 TL Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Aktifbank üzerinden 30.000 TL gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak için online veya cep telefonunuzdan mesaj atarak işlem yapabileceksiniz. Kredi başvurusu için SMS atmak istiyorsanız Kredi yazın boşluk bırakın ve TC Kimlik numaranızı 3050’ye gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Kredi başvurusu yaptığınızda kredi onayı alırsanız genel müdürlük sizi arayacak ve size nasıl kredi kullandıracağını söyleyecektir. Ayrıca banka internet sitesinden de başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Alacağınız 30.000 TL kredilerde 60 ay vade ile işlem yapacaksınız. 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR