İstanbul, Ankara ve İzmir'de Güncel Akaryakıt Fiyatları Paylaşıldı...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Güncel Akaryakıt Fiyatları Paylaşıldı...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Güncel Akaryakıt Fiyatları Paylaşıldı...
Yayın Tarihi: 16.06.2023 18:06:00

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı zammı geliyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatları, 16 Haziran tarihinden itibaren değişikliğe uğrayacak. Son dönemde yaşanan brent petrol fiyatlarının dalgalanması, akaryakıt fiyatlarına yansımaları hakkında güncel bilgiler paylaşıldı. İşte 16 Haziran akaryakıt fiyat listesi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı 23,98 TL olarak belirlendi. Motorin (mazot) litre fiyatı ise 22,17 TL olarak kaydedildi. LPG litre fiyatı ise 10,59 TL olarak açıklandı.

İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzin fiyatı bir litre başına 24,00 TL olarak hesaplandı. Motorin fiyatı ise 22,13 TL olarak belirlendi. LPG litre fiyatı ise 10,62 TL olarak açıklandı.

Ankara'da benzin fiyatı 24,39 TL, motorin fiyatı 22,58 TL ve LPG fiyatı 10,77 TL olarak belirlendi.

İzmir'de ise benzin fiyatı 24,38 TL, motorin fiyatı 22,66 TL ve LPG fiyatı 10,66 TL olarak kaydedildi.

Bu veriler, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki akaryakıt fiyatlarını yansıtmaktadır. Şu an için herhangi bir zam veya indirim beklentisi bulunmamaktadır.

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler, brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalara bağlı olarak gerçekleşmektedir. Uluslararası petrol piyasasındaki gelişmeler, akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde etkili olmaktadır. Tüketiciler, güncel fiyatları takip ederek araçlarında kullanacakları akaryakıtın maliyetini önceden planlama imkanına sahiptirler.

Akaryakıt fiyatları, tüketici bütçeleri üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğu için, fiyat değişikliklerini dikkate alarak akaryakıt tüketimiyle ilgili kararlar almak önemlidir. Ekonomik dalgalanmalar ve piyasadaki gelişmeler, akaryakıt fiyatlarının gelecekteki seyrini belirleyebileceğinden, tüketicilerin fiyat değişikliklerini yakından takip etmeleri ve alternatif yakıt seçeneklerini değerlendirmeleri önem taşımaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR