İstanbul Kağıthane'nin En Özel, En Güzel, En Uygun Fiyatlı Hastanelerinden Biri: DERİNDERE

İstanbul Kağıthane'de hem kalite hem de fiyat performans dengesi açısından en iyilerden biri olarak gösterilen Özel Derindere Hastanesi'ne ilgi büyüyor. Merkezi konumu, Levent, Şişli, Çağlayan, Mecidiyeköy, Maslak gibi bölgelere yakınlığıyla hastaların hızlı ulaşımı için oldukça ideal...

İstanbul Kağıthane'nin En Özel, En Güzel, En Uygun Fiyatlı Hastanelerinden Biri: DERİNDERE
Yayın Tarihi: 22.07.2019 22:28:00

1970’li yıllardan bu yana faaliyet gösterdiği her alanda zirveyi hedefleyen Derindere Grubu, uzun yıllardır gerçekleştirdiği çalışmalarla elde ettiği kurumsal ve güvenilir konumuyla sağlık sektöründe fark yaratacak bir yatırıma imza atmış bulunmaktadır. Uzun yıllardır Türkiye’nin ilk 200 şirketi arasında yer alan ve ülkemizin yanı sıra uluslararası piyasalarda da yüksek kredibiliteye sahip olan Derindere Grubu, bugün 1,9 milyar Türk lirasının üzerindeki aktif büyüklüğü ile istikrarlı gelişimini başarıyla sürdürmektedir.

Derindere Grubu bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin başında Türkiye’nin tamamen yerli sermayeden oluşan en büyük kiralama markası DRD Filo Kiralama gelmektedir. 2017 yılı itibariyle 35 bini aşkın aktif araç filosu ve portföyünde yer alan 9 binin üzerinde kurumsal şirkete hizmet veren DRD; İstanbul Kağıthane’de yer alan Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra ülke genelinde 12 bölge müdürlüğü ve 1400 servis noktası ile hizmet sunmaktadır. Dünya genelinde referans niteliğinde özellikleri ile fark yaratan %100 elektrikli araç markası DMA “Derindere Motorlu Araçlar” ise Derindere Grubu’nun otomotiv alanında yer alan diğer önemli iştirakidir. Üretim fabrikası İstanbul Gürpınar’da yer alan DMA sahip olduğu üstün teknolojik özellikleri ile dünya genelinde her geçen gün adından daha fazla söz ettirmektedir.

Derindere Grubu sürdürdüğü çeşitli sosyal sorumlulukların yanı sıra topluma yönelik sağladığı fayda ve katma değeri daha üst seviyelere taşıyabilmek adına 2009 yılından bu yana sağlık sektörüne yönelik güçlü adımlar atmaktadır.


İstanbul iş hayatının kalbi Maslak, Levent, Mecidiyeköy gibi ana arterlere yakın konumu ile hızla gelişmekte olan Kağıthane ilçesinde 10 bin metrekarelik kapalı alanda, bölgenin en büyük ve donanımlı özel sağlık kuruluşu olarak 2015 yılında hizmet vermeye başlayan Hastane Derindere, tüm branşlarda uzman kadrosu, hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri teknoloji ile donatılan tanı-tedavi ünitelerinden oluşan dijital hastane olarak dizayn edilmiş modern tesisi ile tıbbı etik ilkelerden ödün vermeden dünya standartlarında hizmet sunmaktadır.

Her türlü özellikli ameliyatın yapılabildiği 5 ameliyathanesi, 42 yataklı 3. düzey yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 22’si suit oda olmak üzere toplam 75 yatağı ile faaliyet gösteren hastanemiz, yatak kapasitesini önümüzdeki yıl içerisinde 150’ye çıkarmayı hedeflemektedir.

Laboratuvarlar, görüntüleme ve rehabilitasyon birimlerinin desteğinde, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Dermatoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, İç Hastalıkları, Obezite, Genel Cerrahi, Gastroenteroloji Ünitesi, Enfeksiyon Hastalıkları, Ağız ve Diş Sağlığı, Beslenme ve Diyet, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları, Odyoloji Laboratuvarı, EEG, EMG ve Uyku Laboratuvarı, Yüksek Donanımlı Radyoloji Ünitesi, Kapsamlı Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı gibi pek çok farklı uzmanlığı bir arada sağlık anlayışına yeni bir boyut getirmeyi amacıyla sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR