İstanbul Pide fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul pide fiyatları açıklandı. İstanbul'da pide fiyatları ne kadar oldu. 3 TL mi 3.5 TL mi oldu. İşte İstanbul'da yeni pide fiyatları.

İstanbul Pide fiyatları ne kadar oldu?
Yayın Tarihi: 30.04.2019 20:40:00

Ramazan ayı yaklaşırken il il pide fiyatları da belli olmaya başladı. Ankara, Sakarya ve İstanbul'da pide fiyatları ne kadar oldu? İstanbul pide fiyatlarında diğer illere fark attı. İstanbul da 300 gram ramazan pidesi kaç tl? Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi ramazan pideleri el yakacak mı? Ramazan pidesi 2019 kaç TL oldu? Ankara, İstanbul ramazan pidesi fiyatlarını sizler için araştırdık...

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar pide fiyatlarını araştırmaya başladı. Ramazan ayı boyunca sofralardan eksik olmayan Ramazan pidesi bu yıl kaç TL olacak? 2019 İstanbul ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu, Ramazan pidesi İstanbul'da kaç TL? Vatandaşlar ramazan ayına kısa bir süre kala ramazan pidesi fiyatlarını araştırmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlarda pide kuyrukları oluşacak, sıcak pideler Ramazan sofralarında yerini alacak. Tabi ki bu yıl da Ramazan pidesine zam geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı İstanbul, Ankara ve birçok ilde ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı!

İSTANBUL PİDE FİYATLARI KAÇ TL, NE KADAR OLDU?

2018 yılı Ramazan ayında Ankara'da 275 gram Ramazan pidesi 2 TL'den satılırken bu yıl 300 gram Ramazan pidesi 2.5 TL'den satışa çıkacak. Ankara'da pideye yaklaşık %12 zam gelmiş oldu. İstanbul'da Ramazan pidesi 350 gram üzerinden 3.5 TL olarak belirlendi! İstanbul pide fiyatı 3.5 TL oldu! Vatandaş İstanbul'da 3.5 tl'ye ramazan pidesi yiyebilecek. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, ayrıca 10 TL'nin üzerinde pide satışı yapılmayacağını, en bol susamlı ve malzemeli pidenin 10 TL'nin aşağısında satılacağını aktardı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR