İstanbul’da yaşayanlar dikkat! Arabalarınız dolu yağabilir! Dolu yağacak mı

İstanbul için Meteoroloji'den peş peşe hava yağışı ve dolu uyarısı geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 17 Ağustos Cumartesi için İstanbullular'a dolu yağışı uyarısında bulundu. İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor. Araç sahipleri, dolu yağışı için önlem almalı! İşte son dakika Meteoroloji...

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! Arabalarınız dolu yağabilir! Dolu yağacak mı
Yayın Tarihi: 17.08.2019 13:20:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 17 Ağustos Cumartesi günü İstanbul için dolu yağışı uyarısında bulundu! İstanbul'da yerel olarak sağanak yağış etkisini gösteriyor. İstanbul'da yağan aşırı sağanak yağışla birlikte, geçmiş dönemde yaşandığı gibi dolu yağışı da gerçekleşebilir. Meteoroloji, dolu yağışı uyarısı yaptı! Son dakika, İstanbul Meteoroloji 17 Ağustos dolu yağışı, sel baskını uyarısı...

İstanbullular, hafta sonunu yağmurla açtı. İstanbul'da 17 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış, öğle saatleri itibariyle etkisini artırdı. İstanbul'da, sağanak yağışın, gece geç saatlere kadar sürmesi beklenirken, Meteoroloji'den peş peşe hava durumu uyarıları geliyor!

17 Ağustos İstanbul Dolu Yağışı Uyarısı! Meteoroloji Arabalar Dolu Yağışı Etkilenebilir!


17 AĞustos Cumartesi günü İstanbul'da sağanak yağmur tüm şiddetiyle sürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 17 Ağustos Cumartesi günü için peş peşe, Dolu yağışı uyarısında bulundu. İstanbul'da dolu yağışı ve sel baskınlarının oluşabileceği, vatandaşların doğa olaylarından etkilenmemesi için önlem almaları rica edildi.

Aracı Olanlar Dikkat! Dolu yağışı Araçlara Hasar verebilir!

Kısa bir süre önce, İstanbul'da yaşanan dolu yağışında binlerce araba dolu yağışı sebebiyle hasar görmüştü. Meteoroloji, 17 Ağustos İstanbul'da araç sahiplerini de uyardı. Araç sahipleri, otomobillerine, dolu yağışına karşı önlem almaları istendi.

İstanbul'da alçakta kalan ev ve iş yerleri de uyarıldı. Ev ve iş yerleri için, ani sel baskını uyarısı yapıldı. İstanbul'da 17 Ağustos Cumartesi günü, sağanak yağış tüm hızıyla sürüyor!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR