İstanbulkart Sahiplerine İSPARK ve Otobüs Kullanımında Nakit İade Fırsatı!

İstanbulkart Sahiplerine İSPARK ve Otobüs Kullanımında Nakit İade Fırsatı!

İstanbulkart Sahiplerine İSPARK ve Otobüs Kullanımında Nakit İade Fırsatı!
Yayın Tarihi: 1.11.2023 17:15:00

İstanbul'un günlük hayatında vazgeçilmez bir parçası haline gelen İstanbulkart, şimdi daha da cazip bir hale geliyor! İstanbulkart sahiplerine özel bir kampanya duyurusu geldi ve bu kampanya ile herkes kazanıyor. Artık İSPARK otoparklarında aracınızı park ederken ve otobüsle şehir içi ulaşım sağlarken İstanbulkart'ı kullanmanın ödülü var. İşte detaylar:

Kampanya Detayları:

  • Kampanya, sadece Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İSPARK otoparkında ve PD1 otobüs hattı kullanımlarında geçerlidir.

  • Ulaşım ödemelerinin abonmanla veya ücretsiz olarak yapılması durumunda ödül kazanılmayacaktır.

  • Kampanyadan faydalanan kullanıcıların nakit iadeleri, İSPARK ödemesinin ardından en geç 2 saat içerisinde otobüs hattında kullanılan İstanbulkart'a yüklenecektir.

  • Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda, BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

  • Her kullanıcı, kampanya kapsamında aynı gün maksimum 2 ulaşım geçişi için olmak üzere her gün ödüllendirilebilecektir. Eğer aynı İSPARK noktasında ödeme öncesinde 1 otobüs geçişi olursa, yalnızca 1 otobüs geçişi için ödüllendirme yapılacaktır.

  • Ödüllendirme yapılabilmesi için İSPARK ödemesi ve İETT geçişlerinin aynı takvim günü içerisinde olması gerekmektedir.

  • Ödüllendirmenin yapılabilmesi için İSPARK ödemesi ve İETT geçişlerinin aynı TC kimlik numarasına bağlı İstanbulkart veya İstanbulkartlar ile yapılması gerekmektedir.

  • Kullanıcının otobüs ödemesini dijital İstanbulkart’ı ile yapması durumunda ödül tutarı dijital İstanbulkart’ına yüklenecektir.

  • Kullanıcının otobüs geçişini fiziksel İstanbulkart’ı ile yapması durumunda ödül tutarı kartına talimat olarak yüklenecektir. Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla, herhangi bir yükleme noktasında veya otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarında ve otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabilir.

  • Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

  • Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması ve açık rıza tercihlerinin açık olması gereklidir. Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için İstanbul kart mobil adresinden indirilebilir. Açık rıza izinleri profil sayfasından düzenlenebilir.

  • Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi veya SMS olarak yapılacaktır.

Son Katılım Tarihi:

Bu kazançlı kampanya yıl sonuna kadar geçerli olacak. İSPARK otoparklarına ve otobüslerdeki İstanbulkart kullanımlarınızda nakit iadeleri kaçırmamak için hemen İstanbulkart'ınızı kişiselleştirin ve açık rıza tercihlerinizi düzenleyin!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR