İstanbullu Gelin 4 Ocak var mı yok mu? Neden yok

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 68. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat İstanbullu Gelin 4 Ocak için ne yeni bölümden ilk sahne ne de bir fragman bir şey gelmedi. Peki İstanbullu Gelin 4 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 4 Ocak neden yok? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin 4 Ocak var mı yok mu? Neden yok
Yayın Tarihi: 29.12.2018 09:56:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin dün akşam 68. bölümüyle ekranlara geldi. Düğün telaşıyla geçen 68. bölüm ardından İstanbullu Gelin 4 Ocak için ne yeni bölümden ilk sahne ne de bir fragman bir şey gelmedi. Peki İstanbullu Gelin 4 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 4 Ocak neden yok?

Esma'yla Garip'in düğünü, Boran erkeklerinin kaprisleri derken finalinde Esma'nın hastalığını söylemesiyle biten 68. bölüm izleyenleri bir hayli üzdü. Fakat bir yandan da herkes İstanbullu Gelin 4 Ocak bölümünü çok merak ediyor. Peki İstanbullu Gelin 4 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 4 Ocak neden yok?


Yeni yılın gelmesiyle özellikle çok sevilen çok izlenilen diziler için reklam anlaşması vakti geldi. Normalde bir ya da iki hafta ara veren dizilerin bu yıl 3 haftalık bir yayın arası verecek. Peki İstanbullu Gelin 4 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 4 Ocak neden yok?

İşte bu nedenle İstanbullu Gelin 4 Ocak bölümü yayınlanmayacak. Çünkü İstanbullu Gelin 3 haftalık bir yayın arası verdi. İstanbullu Gelin 4 Ocak tekrar bölüm mü yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 4 Ocak tekrar bölümü mü yayınlanır yoksa başka bir bölüm mü bilemiyoruz ama konuyla ilgili bir gelişme olduğunda buradan ulaşabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR