İstanbullu Gelin 65. bölüm 2.fragmanında büyük şok! Adem ölecek mi?

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 65. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda ameliyatta olan Adem'in kalbinin durması herkesin aklına "Adem ölecek mi?" sorusunu getirdi. Peki Adem gerçekten ölecek mi? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin 65. bölüm 2.fragmanında büyük şok! Adem ölecek mi?
Yayın Tarihi: 6.12.2018 14:55:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 65. bölüm 2. fragmanı herkesi korkuttu. Peki Adem ölecek mi?

Geçtiğimiz hafta Fikret'i korumak pahasına canını tehlikeye atan Adem, meyhanedeki adamlar tarafından Fikret'le birlikte bıçaklanmıştı. Durumları ağır bir şekilde hastaneye yetiştirilen Adem ve Fikret, Boran ailesinde depreme neden oldu.

Tüm bunların Faruk'un suçu olduğunu söyleyen Esma, oğluna yüklenirken tüm bu yaşananların Adem yüzünden olduğunu düşünüyordu.

İstanbullu Gelin'in 65. bölüm 2. fragmanında ameliyatta olan Adem'in kalbinin durması izleyenleri bir hayli endişelendirdi.


65. bölüm 2. fragmanının devamında Adem'in hayali herkesi mest ederken, Boranlar'ın Adem'i de bu şekilde benimseyip birlikte yaşamasını çok istiyor.

Peki İstanbullu Gelin'de ayrılık mı yaşanacak? Adem ölecek mi?

Bu soruların cevaplarını henüz bilemiyoruz ama Adem için izleyenler bir hayli endişeli... Cuma akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde Adem ölecek mi? Hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 65. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR