İstanbullu Gelin 66. bölüm fragmanı herkesi üzdü! Esma Alzheimer olduğunu çocuklara söylecek mi?

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 66. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Alzheimer olduğunu öğrenen Esma'nın bunu kabullenmeye çalışması izleyenleri bir hayli üzecek. Peki Esma Alzheimer olduğunu çocuklarına söyleyecek mi? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin 66. bölüm fragmanı herkesi üzdü! Esma Alzheimer olduğunu çocuklara söylecek mi?
Yayın Tarihi: 12.12.2018 13:14:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz, ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 66. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta doktora giden ve kötü haberi alan Esma Boran, Alzheimer olduğunu öğrenmişti. Fakat bölüm orada bitmişti.

İstanbullu Gelin'in 66. bölüm fragmanında ise Alzheimer olduğunu öğrenen Esma'nın duygusal anlarına şahit oldu. Bu anlarla çok üzülen izleyicilerin ise Esma'nın unutmamak için her şeyi yazmasına perişan oldular.



Tüm yaşadıklarını, hayatını unutmamak için günlük tutmaya başlayan Esma, İstanbullu Gelin'in 66. bölüm fragmanında büyük bir çöküntüye giriyor.


Bu hastalığı kendisine yakıştıramayan Esma'nın Alzheimer olduğunu çocuklarına söyleyip söylemeyeceği ise çok merak ediliyor.

Henüz bununla ilgili bir ipucu göremediğimiz İstanbullu Gelin'in 66. bölüm fragmanını yeni bölümün bir hayli üzücü olacağının sinyallerini verdi.

Peki Esma Alzheimer olduğunu çocuklarına söyleyecek mi? Sorusunun cevabını 14 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 66. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 66. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR