İstanbullu Gelin 67. bölümünde öyle bir kına gecesi yaşandı ki Hollywood filmlerine taş çıkarttı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 67. bölümüyle ekranlara geldi. İstanbullu Gelin 67. bölüme ise Esma Sultan'ın kına gecesi damgasını vurdu. Peki İstanbullu Gelin 67. bölümdeki olaylı kına gecesinde neler yaşandı? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin 67. bölümünde öyle bir kına gecesi yaşandı ki Hollywood filmlerine taş çıkarttı
Yayın Tarihi: 22.12.2018 13:52:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin 67. bölümde çılgın bir kına gecesi yaşandı.

Geçtiğimiz hafta Garip'le ayrıldıklarını açıklayan Esma Sultan herkesi çok şaşırtmıştı. Alzheimer hastası olduğunu öğrendikten sonra bir bahane uydurarak Garip'le ayrılan Esma, İstanbullu Gelin 67. bölüm hastalığını öğrenen Süreyya'dan büyük destek buldu.

Hastalığını oğullarına söylememesi konusunda Süreyya'yı tembihleyen Esma Sultan, durumu kabullenmeye çalışıyordu. Londra'ya dönmeye hazırlanan Garip Bey'i gidip durduran Süreyya ise ona her şeyi anlatarak Esma ve Garip aşkını kurtardı.




İstanbullu Gelin 67. bölümde Garip Esma'nın karşısına geçerek "Benim hafızam ikimize de yeter" dedi. Böylece Esma ve Garip yeniden evlilik hazırlıklarına başladı.

Hal böyle olunca Boran kadınları İstanbullu Gelin 67. bölümde Esma'ya görkemli bir kına gecesi düzenledi. Boranlar'ın konağındaki kına gecesine erkek dansçılar da çağrıldı. Oldukça eğlenceli geçen kına gecesi izleyenleri de mest ederken büyük bir sorun ortaya çıktı.

Çünkü İstanbullu Gelin 67. bölüm erkek dansçılar soyguncu çıktı ve silahlarını çekerek evdeki takıları alıp kaçtı. Kadınları ise evdeki hamama kapattılar.  İstanbullu Gelin 67. bölüm kına gecesinde yaşanan bu büyük şokun ardından ise Akif'in planı sayesinde hırsızlar kısa sürede polisler tarafından yakalandı.

İşte Esma Sultan'ın çılgın kına gecesi:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR