İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Aralık neler olacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Aralık akşamı İstanbullu Gelin 68. bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı özeti ve tüyosu...

İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Aralık neler olacak
Yayın Tarihi: 21.12.2018 16:56:00

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Aralık akşamı  İstanbullu Gelin 68. bölümde neler olacak?  İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı özeti ve ayrıntıları...

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin bu akşam 67. bölümüyle ekranlara gelecek. Peki 28 Aralık İstanbullu Gelin neler yaşanacak? İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son iki haftadır Esma Sultan'ın hastalığıyla geçen bölümler herkesi bir hayli üzüyor. İstanbullu Gelin'in son bölümünde Süreyya zor anlar yaşayacak. Esma Sultan'ın hastalığını öğrenen Süreyya bunu herkese söyleyip söylememek arasında kararsız kalırken, Esma onu çok sert bir dille uyaracak. Peki İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

İstanbullu Gelin 68. bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 67. BÖLÜM ÖZETİ:

Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler. Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmıştır ve Senem bildiği gerçeği saklasa da huzursuzdur. Bu sırada Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Nurgül ve Süreyya için karar verme zamanı gelmiştir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR