İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 18 Ocak var mı yok mu

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin son olarak 68. bölümüyle ekranlara geldi.İki haftadır yayınlanmayan İstanbullu Gelin sezon arası verdi.Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 18 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 18 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 17.01.2019 00:18:00

Başrollerini Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin son olarak 68. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 68. bölümün ardından İstanbullu Gelin sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmedi. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 18 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Esma'nın gerek hastalığı gerek düğünü derken oldukça hızlı geçen İstanbullu Gelin 68. bölüm izleyenlere karmaşık duygular yaşattı. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 18 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası İstanbullu Gelin dizisini de etkiledi. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 18 Ocak var mı yok mu? İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nihayet tatil bitti! Geçtiğimiz günlerde İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak İstanbullu Gelin bu hafta da ekranlarda olmayacak. Haliyle İstanbullu Gelin 18 Ocak Cuma akşamı yani bu akşam Star TV ekranlarında olmayacak. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanında ne yazık ki net bir tarih verilmedi. Dolayısıyla İstanbullu Gelin 69. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. İstanbullu Gelin 18 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR