İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanı izle! İpek ve Fikret ayrılıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta İpek'le Okan'ı baş başa gören Fikret ise kendini kaybetti. İşte detaylar...

İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanı izle! İpek ve Fikret ayrılıyor
Yayın Tarihi: 29.01.2019 11:52:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 70. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ancak İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanı pek de iyi haberler veremedi. Geçtiğimiz bölümün finalinde İpek'le Okan'ı baş başa gören Fikret şok olmuş ve bölüm orada bitmişti.

İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanında ise kendine hakim olamayan Fikret, Okan'a yumruk attı. Ama bilmiyordu ki bu yumruk Fikret'in İpek'i kaybetmesine mal olacaktı.



Öte yandan İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanının devamında İpek konaktaki herkesin şaşkın bakışları arasında evi terk ediyor.

Yani İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla İpek'le Fikret ayrılacak.


Neler olacağını, Fikret'in bu durumu düzeltip düzeltemeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...

Videodan  İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte İstanbullu Gelin 70. bölüm fragmanı:



İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı?

Esma ve Garip başladıkları zorlu yeni dönemi el ele vererek hafifleteceklerine inanmak istemektedir. Faruk için baş edilmesi zor da olsa dengesini korumaya çalışmakta, Süreyya ile kendine güç toplamaktadır. Süreyya sorumluluklarının bilincinde dik durmaya çalışırken Dilara ile hiç istemediği bir çatışmada bulur kendini.

Fikret için ise her şey daha da karışmaya başlamıştır. Bir yandan annesinin hastalığı, Garip’le konakta yaşama fikri, diğer yanda İpek ile bir türlü oturtamadıkları evlilikleriyle sıkışmış hissetmekte ve her şeye yeniden başlamak istemektedir. Ancak bu düşündüğü gibi kolay değildir…




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR