İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Şubat neler olacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Şubat akşamı İstanbullu Gelin 71. bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı özeti ve tüyosu...

İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Şubat neler olacak
Yayın Tarihi: 1.02.2019 18:12:00

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Şubat akşamı  İstanbullu Gelin 71. bölümde neler olacak?  İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı özeti ve ayrıntıları...

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin bu akşam 70. bölümüyle ekranlara gelecek. Peki İstanbullu Gelin 8 Şubat neler yaşanacak? İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son iki haftadır Boran konağında sular durulmuyor. İstanbullu Gelin'in son bölümünde güzel anlar da yaşanacak. Fikret'le arasındaki buzları eritmek isteyen Adem ona zeytindalı uzatacak. Peki İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

İstanbullu Gelin 71. bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 70. BÖLÜM ÖZETİ:

Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR