İstanbullu Gelin 74. bölüm 2. fragmanında romantik sürpriz! Faruk Süreyya aşkı yine herkesi büyüleyecek

Star TV'nin bu sezon final yapacak dizisi istanbullu Gelin'in 74. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Faruk'un Süreyya'ya yaptığı evlilik yıldönümü sürprizi ise şimdiden herkesi heyecanlandırdı.

İstanbullu Gelin 74. bölüm 2. fragmanında romantik sürpriz! Faruk Süreyya aşkı yine herkesi büyüleyecek
Yayın Tarihi: 1.03.2019 12:07:00

Star TV'nin 3 sezondur ekranlara gelen ve 31 Mayıs akşamı final yapacak olan dizisi İstanbullu Gelin'in 74. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 74. bölüm heyecanla bekleniyor. İstanbullu Gelin 74. bölüm 2. fragmanındaki sürpriz telaşı bu akşamki yeni bölümde romantik anlar yaşanacağının sinyallerini verdi. 

İstanbullu Gelin 74. bölüm 2. fragmanında konaktaki sıkıntılardan ve kötü günlerden uzak bir şeyler görmek izleyen herkesi sevindirdi. Faruk ve Süreyya'nın evlilik yıldönümü telaşesi ise heyecanı şimdiden arttırdı.

İstanbullu Gelin 74. bölüm 2. fragmanında Süreyya'yı mutlu etmeye çalışan faruk, unuttuğu evlilik yıldönümü için şahane bir sürpriz hazırladı. 

Tüm kötü olayların ardından Süreyya ve Faruk'un aşk dolu anlarını göreceğimiz İstanbullu Gelin 74. bölüm merakla bekleniyor.

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin paylaştığı İstanbullu Gelin bu akşam heyecan dolu 74. bölümüyle ekranlara gelecek.


İşte İstanbullu Gelin 74. bölüm 2. fragmanı:



İstanbullu Gelin 74. bölümde neler yaşanacak?

Faruk ve Süreyya ailelerini korumaya çalışırken birbirlerini ihmal ettiklerini fark ederler. Evlilik yıldönümü için hazırlanan Faruk kendini beklenmedik bir durumun içinde bulur.  

Dilara, Adem’in ona olan öfkesi karşısında giderek daha derinden etkilenmektedir.

Adem, öfkesinin farkında hem bu duruma çözüm aramakta, hem de Güneş’le olan ilişkisini korumaya çalışmaktadır. Okan’ın itirafı İpek’i şaşırtırken Kıymet hırsla Boranlar’a saldırmaya devam eder. Konağa bomba gibi düşen itiraf Fikret’i harekete geçirir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR