İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanında ortalık toz duman! Süreyya için her şey daha da kötüye gidecek

Star TV'nin bu sezon final yapacak dizisi istanbullu Gelin'in 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Fikret İpek evliliği uçuruma doğru giderken, her şeyin Süreyya'ya kalması izleyenleri isyan ettirdi.

İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanında ortalık toz duman! Süreyya için her şey daha da kötüye gidecek
Yayın Tarihi: 26.02.2019 12:42:00

Star TV'nin 3 sezondur ekranlara gelen ve 31 Mayıs akşamı final yapacak olan dizisi İstanbullu Gelin'in 74. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 74. bölüm heyecanla bekleniyor. İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanında Boran konağında işlerin iyice karışması kötü günlerin yaklaştığının sinyallerini vermiş oldu.

Finale son 14 bölüm kaldığı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Hal böyle olunca dizide olayların daha da artacağı düşünülmüştü. Beklendiği gibi oldu, İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı. İstanbullu Gelin 74. bölümde neler yaşanacak merak ediliyor.

Geçtiğimiz haftanın finalinde İpek'le Fikret'in boşanmadığını duyan Okan, cesaretini toplamış ve İpek'e açılmıştı. Süreyya ise bu ilanı aşka hiç istemese de kulak misafiri olmuştu.




İşte İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanında ne yapacağını bilemeyen bir Süreyya karşımıza çıkarken, Okan'a herkes çok sinirliydi. Öte yandan Süreyya'ya Fikret'e hiçbir şey söylememesi için baskı yapan İpek onu iyice zor durumda bıraktı.

Ancak Okan'ın bu hamlesini ve Süreyya'nın her şeyi duyduğunu İstanbullu Gelin 74. bölüm fragmanında Esma Sultan öğrenince adeta kıyamet koptu. Süreyya'ya gidip hesap soran Esma Sultan hiç istemese de Fikret'in bu itirafı öğrenmesine sebep oldu. 

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin paylaştığı İstanbullu Gelin bu cuma heyecan dolu 74. bölümüyle ekranlara gelecek.

İşte İstanbullu gelin 74. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR