İstanbullu Gelin 76. bölüm fragmanı yayınlandı Süreyya ve Faruk öpüşme ayrılması

İstanbullu Gelin 76. bölüm fragmanı merak ediliyor. Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin 15 Mart tarihinde ekrana gelecek bölümünde şok fragman yayınlandı. İstanbullu Gelin 76. bölüm Süreyya ve Faruk şok etti.

İstanbullu Gelin 76. bölüm fragmanı yayınlandı Süreyya ve Faruk öpüşme ayrılması
Yayın Tarihi: 11.03.2019 16:50:00

İstanbullu Gelin 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı? star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin 76. bölüm fragmanı neler olacak? Ekranlarda reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin 15 Mart cuma akşamı yayınlanacak bölümde şok sahne var. Süreyya ve Faruk öpüşmesi sonrası vereceği tepki büyük olacak. 

İstanbullu Gelin 76. bölüm fragmanı çıktı mı?

Özgür ve Faruk öpüşmesi sonrası İstanbullu Gelin yaşananlar ekrana kitleyecek. Yayınlandığı günler rekorlar kıran İstanbullu gelin son sezonunda adeta ekrana kitledi. Özgür yaptığı plan tuttu ve artık Süreyya nasıl tepki vereceği kaldı. Güzel bir sürpriz hazırlamak isterken bedel ödeyen Faruk kendini aklayabilecek mi merak ediliyor.

Boranlar aşka geldi


İstanbullu Gelin 76. bölümde Osman'ı da bir yanak vermesi sonunda Boranlar aşka geldi. Osman artık oldukça mutlu günler bekliyor gibi düşünüyordu. Sabahların kralı Osman Ağa yaşadıları ve yaşatacakları unutulmaz bir aşka yelken açtığını sanarken kandırılacak mı. Bu bölümde Salep bile içemeyen ikili daha büyük şoklar da yaşacağını sizlere söyleyelim. 

Ateş bacayı sardı

İstanbullu Gelin yeni bölümde yaşananları artık herkes öğrenir. Osman'ın kalbinin başkası için attığı artık bilmeyen yoktur. Şirket ofisinde Rus edebiyatı günleri başlıyor. Osman'ın sevdiği Anastesia ekranlara kitleyecek gibi görünüyor.

İstanbullu Gelin 15 Mart cuma günü 76. bölüm fragmanı ekranlara gelecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR