İstanbullu Gelin eskiye döndü diziye övgüler yağdı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 60. bölümüyle ekranlara geldi. Esma ve Garip'in nişan telaşı izleyenlerin çok hoşuna gitti.

İstanbullu Gelin eskiye döndü diziye övgüler yağdı
Yayın Tarihi: 3.11.2018 12:16:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin, yeni sezonun başından beri oldukça dram yüklüydü. Adem yüzünden mal varlıklarını konak da dahil kaybeden Boranlar İstanbul'a taşınmıştı. 

Zor zamanlar yaşayan Boran ailesi bir sürü entrikayla da baş etmek zorunda kaldı. Fakat son 2 bölümdür bu sıkıntıların geride kalması ve mutlu anların yaşanması herkesi bir hayli mutlu etti. 

Özellikle dün akşam ekranlara gelen 60. bölümde Esma Garip'le evleneceğini oğullarına açıkladı. Bu kararla şok olan Boran erkekleri istemeseler de annelerini kırmadı ve bunu kabul ettiler.



Eğlenceli anların yaşandığı bölümde, Esma'nın gelinleriyle nişan alışverişi ve Garip'in gelip Esma'yı istediği sahneler çok konuşuldu.


İçten içe bir sürü şey yapmak isteyen Esma Sultan kızların da desteğini alınca nişan yapmayı kabul etti. Bir sürü hazırlığın yapıldığı nişan töreninde ise eğlenceli anlar yaşandı.

Garip'in romantik sözlerini dinlemek istemeyen Boran erkekleri, Garip'in konuştuğu süre boyunca tavanı seyretti. Annelerini paylaşma fikrine alışamayan Faruk, Fikret ve Osman'ın bu halleri izleyenleri kahkahalara boğdu.

Öte yandan diziyi bu şekilde daha çok sevdiğini söyleyen izleyiciler, dünkü bölüme adeta bayıldı. Bu mutlu tablonun bozulmamasını isteyen izleyiciler, bu konudaki temennilerini sosyal medyadan da dile getirdiler.

"Keşke hep böyle olsa!", "Ay dizi nihayet eskisi gibi!", "Bozulmasın bu tablo!", "Dizi nihayet eski keyifli haline geri döndü!" gibi yorumlar yapan izleyiciler, dizinin 60. bölümünden çok memnundu.

Artık nişanlı olan Esma ve Garip'in ne zaman evleneceğini, Boran erkeklerinin bu fikre nasıl alışacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR