İstanbullu Gelin fokur fokur kaynayacak Ülfet'in ipliği pazara çıkıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 61. bölüm fragmanı herkesi şok etti. Geçtiğimiz hafta diziye Sedef karakteriyle katılan Yeşim Salkım bombayı patlatıyor.

İstanbullu Gelin fokur fokur kaynayacak Ülfet'in ipliği pazara çıkıyor
Yayın Tarihi: 6.11.2018 13:33:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizinin 61. bölümünde, Ülfet için düzenlenen diziye Esma ve oğulları da katılıyor.

Fakat gecenin finali pek de Ülfet'in istediği gibi olmayacağa benziyor. Çünkü gecede sahneye çıkan Sedef’in “Ülfet Kavaklı’yı bir de benden dinleyin” sözleri Güneş ve Ülfet’i ciddi bir endişeye soktu.

Yeşim Salkım'ın hayat verdiği Sedef karakteri Ülfet’in kocasının metresi olarak diziye girmiş ve Ülfet’in kocasını bir şekilde ortadan yok ettiğini, bu gerçeği saklamak için de yıllardır Sedef’e para verdiği anlaşılmıştı.




Geçtiğimiz hafta da Ülfet'ten para isteyen Sedef, istediğini alamazsa bu sırrı açıklayacağını Ülfet'e söylemişti. Hal böyle olunca da izleyiciler Sedef eline mikrofonu alınca gerçekleri açıklayacağını düşündü. Güneş'in de bu hikayeye ortak olduğunu anlayan izleyiciler, Ülfet'in işin içinden nasıl çıkacağını merak ediyor.

Sedef'in bu büyük sırrı açıklamasının hikayenin tüm gidişatını değiştireceğini düşünen izleyiciler, yeni bölümü heyecanlı bir şekilde bekliyor.

Acaba Sedef gerçekleri açıklayacak mı? Peki Ülfet'in büyük sırrı her şeyi nasıl değiştirecek hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR