İstanbullu Gelin hayranlarına sevindirecek haber! 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin diğer tüm diziler gibi sezon arası vermişti. Normalde 1 veya 2 hafta süren sezon arası bu yıl 3 haftaya çıkmıştı. Fakat İstanbullu Gelin yeni bölümlerinin çekim tarihi belli oldu. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin hayranlarına sevindirecek haber! 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 5.01.2019 13:31:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinden müjdeli haber geldi. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Yeni yılın gelmesiyle sezon arası veren dizilerden yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı. Bu yıl 3 haftaya çıkan sezon arası dizi severleri üzmüştü.

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'den de hayranlarını sevindiren haber geldi. Bu habere göre İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm çekimleri 9 Ocak’ta başlayacak. Peki İstanbullu Gelin 69. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bu da demek oluyor ki İstanbullu Gelin dizisi 25 Ocak gibi yeniden ekranlara gelecek. Henüz İstanbullu Gelin yeni bölüm tarihi netleşmese de çekimlerin başlayacak olması, dizinin çok yakında ekranlara dönecek olmasını işaret ediyor.

Dizinin yayınlanan son bölümünde Garip ve Esma evlenmiş ve Esma, Alzheimer olduğunu oğullarına açıklamıştı.

Konaktan ayrılmak isteyen Fikret ve Faruk’un kararının ne olacağını da İstanbullu Gelin 69. bölümde hep birlikte göreceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR