İstanbullu Gelin sevenlere müjde! İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'den müjdeli haber geldi. Yılbaşından önce 68. bölümüyle ekranlara gelen İstanbullu Gelin sezon arası vermişti. Fakat bugün İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

İstanbullu Gelin sevenlere müjde! İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 14.01.2019 17:36:00

Başrollerini İpek Bilgin, Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin'den müjdeli haber geldi. İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı.

İstanbullu Gelin son olarak yeni yıldan önce 68. bölümüyle ekranlara gelmiş ve sonrasında sezon arası vermişti. Esma'yla Garip'in düğünü ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşatmıştı. Yaklaşık iki haftadır yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayan İstanbullu Gelin ne yazık ki bu hafta da 69. bölümüyle ekranlara gelmeyecek...

Fakat bir teselli olarak İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı.

İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanında oldukça neşeli anlar gören izleyiciler, dizinin yeni bölümleri için oldukça heyecanlandı. Ancak İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanında yeni bölüm için tarih detayı verilmedi. 


İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlanması izleyenlere dizinin çok yakında ekranlara geleceğinin sinyallerini de vermiş oldu.

Küçük bir detay daha vermek gerekirse İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İşte İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR