İstanbullu Gelin'de Adem paniği Kimse onu istemiyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 63. bölümüyle ekranlara geldi.

İstanbullu Gelin'de Adem paniği Kimse onu istemiyor
Yayın Tarihi: 24.11.2018 13:44:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizide Boranlar; Bursa'ya konağa geri döndü.

Esma sultana geçtiğimiz hafta konağın anahtarını verip yürüyüp giden Adem, bu hareketiyle takdir toplamıştı. Bebeğinin olacağını öğrendikten sonra hayatına yeni bir düzen vermek isteyen ve baba olmanın heyecanını yaşamaya başlayan Adem, ne yaparsa yapsın Boranlar'a yaranamıyor.

Dünkü bölümde Bursa'da yayılan bir dedikodu yüzünden anlayıp dinlemeden Adem'i azarlayan Esma izleyenleri çok kızdırdı.

Konağı hibe ettiği şeklindeki söylentiden haberi bile olmayan Adem, Esma’nın “Çocuklarıma dokunursan seni öldürürüm” sözleriyle şaşkına döndü.

Yaşadığı şoku atlatmaya çalışan Adem, bir kez daha şaşırdı çünkü Faruk Boranlar’ın yeniden dönüşünün kutlandığı partiye Adem'i de davet etti.




Ancak durumdan haberi olmayan Fikret, Osman ve Esma, bu ziyaretten hiç hoşlanmadı. Kapı önünde yaşanan gerilimden sonra konuşma kış bahçesinde devam etti.

Adem'i evin borcu karşılığında yönetim kurulunda söz sahibi olamayacağı bir hisse teklif eden Faruk, kardeşlerinin ve annesinin tepki göstermesine neden oldu.

Henüz bir cevap vermeyen Adem ise Faruk'un böyle bir adım atmasına çok şaşırdı. Öte yandan bu teklifin yankıları Boranlar arasında gerilime neden oldu.

Ama tüm bu yaşananlara izleyenler çok kızdı. Adem'in düzelmeye çalıştığını söyleyen izleyiciler bunu Boran ailesinin de görmesini istiyor.

Boranlar'ın Adem'e kucak açmasını söyleyen izleyiciler, Adem ve Boranlar arasında önümüzdeki bölümlerde neler yaşanacağını heyecanla bekliyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR