İstanbullu Gelin'de ayrılık mı var? Adem ve Fikret ölümle pençeleşiyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 64. bölümüyle ekranlara geldi. Henüz 65. bölüm fragmanı yayınlanmayan dizide Adem ve Fikret'in durumu kritik...

İstanbullu Gelin'de ayrılık mı var? Adem ve Fikret ölümle pençeleşiyor
Yayın Tarihi: 1.12.2018 17:10:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizi dün akşam 64. bölümüyle ekranlara geldi.

Adem'den konağı alan Boranlar, araziyi satmalarıyla toparlayıp eski günlerine döndüler. Bursa'ya geri dönen Boran ailesi yeni bir şirket kurarak her şeye sıfırdan başlama kararı aldılar.

Fakat Adem'e evin borcunu bir an evvel ödemek isteyen Faruk, bu konu için çözüm bulmaya çalıştı. Aklına gelen çözümü de uygulamaya koymak isteyen Faruk, annesi ve Fikret'le fikir ayrılığına düştü.

Adem'i çevrelerinde istemeyen Esma Sultan Faruk'un hisse fikrine karşı çıkarken, Fikret bir daha Adem'in adını bile duymak istemiyordu. Başka bir çıkış yolu olmadığını söyleyen Faruk da orta yolu bulmak için üstün bir çaba sarf ediyordu.




Bu duruma içerleyen Fikret ise çareyi içmekte buldu. Çevredekileri rahatsız eden Fikret, konuşmak için çağırdığı Adem’e de yüklenince ortalık iyice karıştı. 

Adem mekanı terk etti ama Fikret'in zor durumda olduğunu görünce tekrar mekana döndü. Tam o sırada mekandaki adamlarla Fikret de kavgaya tutuşmuştu. Adem içeriye girdiğinde ise adamlardan birinde bıçak vardı.

Tam ne oldu derken, gerçekler 65. bölüm ön izlemesinde ortaya çıktı.

Fikret'i korumaya giden Adem ondan daha ağır yaralanmış, komaya girmişti. Fikret'in de durumu ağırdı. Bir anda ikisinin de böyle bir durum içinde olmasına şok olan izleyiciler ise bir hayli meraklandı.

Herkesin aklına "Acaba dizide ayrılık mı var?", "Adem ya da Fikret'ten biri ölecek mi?" gibi sorular geldi. 

Henüz 65. bölüm fragmanı yayınlanmadı ama neler olacağını herkes çok merak ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR