İstanbullu Gelin'de bomba gelişme Esma kalesine kavuşuyor hamam sezonu açılacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 62. bölüm 2. fragmanında izleyicilere büyük müjde verdi. Esma Sultan kalesine kavuşuyor.

İstanbullu Gelin'de bomba gelişme Esma kalesine kavuşuyor hamam sezonu açılacak
Yayın Tarihi: 15.11.2018 12:40:00

Başrollerini Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin'de bomba gelişmeler yaşanacak.

Ülfet'in arazi olayında uzlaşacağını gördüğümüz ilk fragmanın ardından gelen 2. fragman yüreklere biraz daha su serpti.

Arazinin satılmasıyla eski güçlü günlerine kavuşan Boran ailesinde bayram havası yaşanırken esas bomba konakla ilgili gelişmeydi.

Esma'yla evlenme yoluna giren Garip, sevdiği kadını mutlu etmek için Boran ailesinden evlerini alan Adem'le konuşmaya gitti. Bunun ardından Adem’in "Konağı aldım ama savaşı kaybettim" sözünden sonra Esma’nın konağa gelip masanın üstündeki anahtarı alması, Esma'nın kalesine kavuştuğunun müjdesi oldu.


Uzun zamandır bu anları bekleyen izleyiciler ise konak meselesine çok sevindi. Ama herkesin konakla ilgili ilk beklentisi Esma'nın meşhur hamam sefaları...

Sosyal medyada da bu gelişmeyle ilgili yorumlar yapan izleyiciler, Boranların konağa geri döneceği an için adeta gün sayıyor.

"Esma Sultan konağın anahtarını sonunda kaptı!", "Eski günler geri geliyor!", "Toplanın konağa dönüyoruz hamam sahneleri dönüyor!", "Sonunda o kale alındı!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Cuma akşamki yeni bölümü iple çekiyor.

İstanbullu Gelin 62. bölümüyle 16 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'de Star TV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR