İstanbullu Gelin'de Boranlar konağa döndü herkes evine dönmüş gibi sevindi

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 63. bölüm fragmanı herkesi duygulandırdı. Geçtiğimiz hafta konağı Adem'den geri alan Boran ailesi bu hafta konağa geri dönüyor.

İstanbullu Gelin'de Boranlar konağa döndü herkes evine dönmüş gibi sevindi
Yayın Tarihi: 20.11.2018 10:44:00

Başrollerini İpek Bilgin, Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta beklenen olmuş, Esma Sultan kalesini geri almıştı.

Uzun zamandır zor günler geçiren Boranlar, geçtiğimiz haftaki bölümle hem araziyi satıp paylarını almış hem de Adem'in isteğiyle konağı geri almışlardı.

Hal böyle olunca masal gibi bir 62. bölüm ekranlara gelmiş ve 63. bölüm fragmanında da Boran ailesi evine geri dönüyor.

Çoluk çocuk maaile konağa gelen Boranlar’ın Nazif ve Gülistan, büyük bir mutluluk içinde aileyi karşılıyor.




Bu anı uzun bir süredir bekleyen Boranlar'ı konakta bekleyen başka biri daha vardı. O da Esma'nın büyük aşkı artık nişanlısı Garip Bey'di.

Tanıtımda Garip, Esma’dan önce gelip konakta onu mutlu edecek bir sürpriz hazırlıyor. Sürprizin ne olduğunu henüz bilmiyoruz ama tahminler Garip'in konağın eşyalarını da yeniden getirttiği yönünde...

Peki bu sürprize Boranlar nasıl bir tepki verecek Cuma akşamı hep birlikte izleyip göreceğiz...

Öte yandan Boranlar'ın konağa gelmesine çok mutlu olan izleyiciler, konuyla ilgili sosyal medyada bir sürü yorum yaptılar.

"Eve kendim dönmüşüm gibi sevindim!", "Kendi evime gelmiş gibi sevindim valla!", "Şükür kavuşturana..!", "Valla ben bile mutlu oldum sanki ben döndüm konağa!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Boranlar'ın evlerine dönüşüne kendileri eve dönmüş gibi sevindiler.

Neler olacağını, Garip'in nasıl bir sürpriz hazırladığını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR