İstanbullu Gelin'de bütün felaketler bir bölümde ortalığa döküldü

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 65. bölümüyle ekranlara geldi. 65. bölümde bir sürü kötü şey olunca bölümün adı "Felaket bölümü"ne çıktı. Peki neler oldu? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin'de bütün felaketler bir bölümde ortalığa döküldü
Yayın Tarihi: 8.12.2018 11:22:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in dün akşam ekranlara gelen 65. bölümünde Boranlar'ın mutlu günleri son buldu.

Bir bölümde bütün felaketlerin Boran ailesinin başına gelmesine anlam veremeyen izleyiciler, olanlara çok üzüldü.

Meyhanede çıkan kavgada bıçaklanan Adem ve Fikret’in hastanedeki tedavisi ve Boranlar’ın o anlarda yaşadıkları ekrana yansıdı.

Fikret’in iyileşmesine karşın kalbi duran ve sonradan yeniden hayata döndürülen Adem’in felç olması başta Fikret ve Dilara olmak üzere herkesi bir hayli üzdü.



Adem'i hala sevdiğini fark eden Dilara, Adem'e haksızlık ettiğini düşünürken, olan her şeyden kendini sorumlu tutan Fikret ise adeta kendini kaybetti.


Ama 65. bölümdeki tek kötü olay bu değildi çünkü esas bomba bölümün finalinde ortaya çıktı.

Hastaneye kontrole giden Esma Sultan, alzheimer başlangıcı olduğunu öğrendi.

Esma ise aldığı haberle yıkıldı. Doktoru Esma’ya "Bundan sonra hayatında değişiklikler olacak. Hazırlıklı olmalısın. Neyse ki erken teşhis koyduk. Sende alzheimer başlangıcı var." dedi.

65. bölümle şok olan izleyiciler ise bu kadar kötü haberi bir bölümde almalarına çok şaşırdılar. Peki bundan sonra ne olacak? Esma hastalığını söyleyecek mi? Adem daha da mı öfkelenecek?

Önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR