İstanbullu Gelin'de Esma cama sıkıştı sosyal medya yıkıldı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin, dün akşam 59. bölümüyle ekranlara geldi. Sürpriz doğum gününün felaketle bitmesi izleyen herkesi kahkahaya boğdu.

İstanbullu Gelin'de Esma cama sıkıştı sosyal medya yıkıldı
Yayın Tarihi: 27.10.2018 09:55:00

Başrollerini İpek Bilgin, Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'nin dünkü bölümünde kahkaha dolu anlar yaşandı. Esma'yı Bursa'daki konaktan alıp gelen Faruk, annesi eve dönmek istemeyince onu bir otele yerleştirdi.

Esma'nın 61. yaş günü olduğunu hatırlayan Süreyya ise ona bir sürpriz hazırlamak istedi. Organizasyon işini Senem üstlendi ama işler fena halde karıştı. Senem çarçabuk bir mekan buldu; Dilara, Süreyya, Senem ve Nurgül, Esma’yı da alıp birlikte mekana gittiler. 

Oldukça normal geçen doğum günü bir anda renklendi ki sormayın! Çünkü aynı zamanda kumarhane olarak kullanılan mekanı bir anda polisler bastı. Süreyya ve diğerleri, Esma’yı da alıp mekandan kaçmaya çalıştı. Bir aralıkta buldukları küçük bir pencereyi açıp oradan atlamak istediler. İlk sıraya da Esma’yı aldılar.


 

Esma’yı pencereye çıkardıkları anda polisler geldi ve o anda izleyiciler de kahkahayı bastılar. Pencerede asılı kalan Esma’nın haline polisler bile güldü. Sonrasında karakola götürülen kadınları almaya Fikret, Faruk, Garip ve Akif geldi. Esma, burnundan soluyordu ama kızlar gülmekten kendilerini alamadılar.

Bu sahnelerde kahkahaya boğulan izleyiciler ise bu durumu baya bir tiye aldı. İzleyiciler bu sahneler için; "Ya bu kadının çektiği ne!", "Biliyorsunuz söz konusu İstanbullu Gelin ise her zaman daha iyisi mevcuttur!", "Aklıma Hande Ataizi'nin cama sıkışması geldi!", "Esma sultanı ne hale getirdiniz ya!", "Ay karnıma ağrılar girdi!", "Esmanin pencerede asılı kalması bundan daha komik çok az sahne gördüm!", "Koskoca Esma Boran'ın düştüğü hale bak!" gibi yorumlar yaptılar.

Esma'nın bu doğum gününden sonra kızlara neler yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz... 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR