İstanbullu Gelin'de Esma ve Garip'in aşkı kısa sürdü! Büyük aşka Alzheimer engel oldu

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin bu akşam 66. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta Alzheimer olduğunu öğrenen Esma Sultan'ın çöküşü ise izleyenleri çok üzdü. Fakat 66. bölümün finalinde Esma'nın Garip'ten ayrılması herkesi yıktı. Peki büyük aşk neden bitti? İşte detaylar...

İstanbullu Gelin'de Esma ve Garip'in aşkı kısa sürdü! Büyük aşka Alzheimer engel oldu
Yayın Tarihi: 15.12.2018 00:59:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin 66. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi.

Oldukça hüzünlü geçen 66. bölüm izleyenleri bir hayli üzdü. Geçtiğimiz haftanın finalinde Alzheimer hastası olduğunu öğrenen Esma Sultan'ın yaşadığı çöküşü 66. bölüme damgasını vurdu.

Bütün anılarını, her şeyi unutacağını kabullenmeye çalışan Esma'nın bu hali yürek parçaladı. Yaşadıklarını, çocuklarını ve hayatını unutmamak için günlük tutmaya çalışan Esma, hastalığını kimseye söylemedi.

İstanbullu Gelin'in 66. bölümünde bütün hayatını değiştiren Esma hiç beklenmeyen bir hamle yaptı.




66. bölümün finalinde yıllar önce aşklarının başladığı meşhur Baylan Pastanesi’nde Garip’le buluşan Esma, bu defa ayrılmak istediğini söyledi. Ne yazık ki büyük aşk bitti.

Düğün hazırlığı yapan Garip ise hiç beklemediği bu ayrılık kararıyla yıkıldı. Esma Garip’in kendisine taktığı yüzüğü çıkartarak masaya bıraktı ve "Bizim hikayemiz buraya kadarmış!" dedi.

Bu ayrılıkla yıkılan izleyiciler ise büyük aşka Alzheimer hastalığının engel olduğunu ama Garip'in Esma'ya ne olursa olsun iyi geleceğini dile getirdi.

Peki Garip bu ayrılığı kabul edecek mi? Garip Esma'yı ayrılıktan vazgeçirebilecek mi? Önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte o final sahnesi:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR