İstanbullu Gelin'de Esma'dan şaşırtan hamle! "Helal olsun sana Esma Sultan!"

Str TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 58. bölüm 2. fragmanı herkesin tüylerini diken diken etti. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi çok seviliyor.

İstanbullu Gelin'de Esma'dan şaşırtan hamle! "Helal olsun sana Esma Sultan!"
Yayın Tarihi: 19.10.2018 10:01:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizi üç sezondur Cuma akşamlarının favori yapımlarından...

Sıkıntılar yaşayan Boran ailesinin başından kara bulutlar eksik olmuyor. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Faruk'un babasının kim olduğu meselesi aileyi adeta dağıttı. Ülfet'in Esma'ya "Faruk'un ağabeyimin oğlu olmadığını biliyorum." sözleri ortalığı karıştırmıştı.

Bu sözlere tepki gösteren Esma ise kimseye bir şey söylemedi; fakat Fikret her şeyi duymuştu. Bu konuyu nasıl içinde tutacağını bilemeyen Fikret, bu sırrı ilk olarak İpek'e söyledi. Sonrasında stresli bir anda ağabeyi Faruk'a tüm gerçeği anlatan Fikret, herkesi çok kızdırmıştı.

Gerçekle nasıl baş edeceğini bilemeyen Faruk ise şaşırıp kalmıştı. İpek'in yaptırdığı dna testini öğrenen Esma ise adeta çıldırdı. Faruk'a ağzına geleni söyleyen Esma oğluna çok kırılmıştı.


Hal böyle olunca soluğu Garip'in yanında alan Esma, büyük aşkına evlenme teklif etti. İzleyenleri de umutlandıran bu sahneler, Esma'nın doğru yolda olduğunun göstergesi gibiydi adeta...

Esma'nın kendini çocuklarına bu denli adamasının yanlış olduğunu düşünen izleyiciler ise bu adımı takdir etti.

"Tüylerim diken diken oldu!", "Esma anladı çocukları için kendi mutluluğundan vazgeçmemesi gerektiğini!", "Ne yaparsan aşk ile yap!", "Esma sultan sana bayılıyorum kadın gibi kadın!", "Bu hayatta ne kadar kendini feda edersin, o kadar da kurban gidersin!", "Tam da sana yakışan bir adım Esma Sultan!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Garip'in nasıl bir reaksiyon göstereceğini çok merak ediyor.

Neler olacağını, Faruk'un annesinin gönlünü nasıl alacağını bu akşam hep birlikte izleyip göreceğiz...  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR