İstanbullu Gelin'de Faruk Yaz bebeği kaybetti Süreyya çılgına döndü

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin, dün 61. bölümüyle ekranlara geldi. Faruk'un Yaz'ı kaybettiği sahne ise izleyicileri hem korkuttu hem de çok güldürdü.

İstanbullu Gelin'de Faruk Yaz bebeği kaybetti Süreyya çılgına döndü
Yayın Tarihi: 10.11.2018 11:36:00

Dünkü bölümde Esma veGarip'e ziyarete giden Boranlar, oldukça keyifli bir sabah geçirdiler. Fakat Yaz uyumakta zorlanınca Faruk, onu gezdirip uyutmayı teklif etti. Bu teklifi kabul eden Süreyya ise biraz dinlenmiş ve kafası dağılmıştı ki kıyamet koptu.

Yaz'ın çok uyuduğunu söyleyip keyifle eve dönen Faruk ise kendiyle gurur duyuyordu. Çünkü kızını uyutmuş ve rahatça vakit geçirmişti.

Süreyya bebeğin çok uyuduğunu söyleyip,örtüyü açtığı anda şok oldu, çünkü arabada kızı yoktu başka bir erkek bebek vardı.

O an çığlık çığlığa bağırmaya başlayan Süreyya, Faruk'a çok kızdı. Akif'in bunu yaptığını söyleyen Faruk ise hem ona kızıyor hem de sakin durmaya çalışıyordu. Ama bu Süreyya'yı yatıştırmaya yetmiyordu.




Apar topar AVM'ye koşan Süreyya ve Faruk, mağazada kızlarına kavuştu ve erkek bebeği de annesine geri verdi.

Bu anlara çok gülen izleyiciler ise Faruk'un tam bir baba sorumsuzluğuna sahip olduğunu sosyal medyadan dile getirdiler.

"Faruk alemsin ya!", "Ahahaha çocuğu karıştırdı yok artık!", "Süreyya harikasın!", "Çocuklarınızı babalarına emanet etmeyin!", "Ya çok güldüm!" gibi yorumlar yapan izleyenler bu sahneleri çok beğendiler.

Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver'in de bu tip sahnelerde çok iyi oynadığını söyleyen izleyiciler, Süreyya'nın öfkesini çok haklı buldular.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR