İstanbullu Gelin'de Fikret öyle bir taklit yaptı ki herkes gülmekten yarıldı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 60. bölüm fragmanı izleyenleri mest etti. Hele Fikret öyle bir Garip taklidi yaptı ki herkes yarıldı.

İstanbullu Gelin'de Fikret öyle bir taklit yaptı ki herkes gülmekten yarıldı
Yayın Tarihi: 31.10.2018 11:37:00

Geçtiğimiz haftalarda "Faruk'un babası Garip mi?" şüphesiyle zor zamanlar yaşayan Boran ailesi, geçen bölümde bir nebzede olsa toparlamış ve Esma Sultan'ın gönlü alınmıştı. Fakat bölümün bombası ise olaylı doğum günü ve Garip'in Esma'ya evlenme teklif etmesi oldu.

60. bölüm fragmanında da oğullarına yemek masasında bu tekliften söz eden Esma, evlenmekte kararlı olduğunu da çocuklarına hissettirdi. Bunu duyunca mest olan izleyiciler ise Esma ve Garip'in mutlu olmayı çoktan hak ettiğini düşünüyor.

Öte yandan Boran erkeklerinin akşam sefasında da eğlenceli anlar yaşandı. Meyhaneye giden Boran kardeşler, üzerlerindeki stresi atarken Fikret bombayı patlattı.




"Faruk, Garip'in oğlu mu derken, hepimiz Garip'in oğlu olduk yav!" diyen Fikret, bunu söylerken Garip'i taklit edince herkes koptu.

Fikret'in nihayet iyi bir şey yaptığını düşünen izleyiciler ise bu bölümün çok sıcak olacağını düşünüyor. 

"Fikret ya koptuk!", "Fikret Allah iyiliğini versin!", "Şimdi hepimiz Garip'in oğlu olduk yav ne güdük Fikret!", "Ya Fikret saf falan ama hep espriyi patlatan o!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Fikret'in taklidine bayıldı.

Düğünün ne zaman olacağını, bölümün nasıl ilerleyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR