İstanbullu Gelin'de Garip romantik sözler etti Boran erkekleri tavana baktı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 60. bölüm 2. fragmanı izleyenlerin çok hoşuna gitti. Esma'yı istemeye gelen Garip, Boran erkeklerine zor anlar yaşattı.

İstanbullu Gelin'de Garip romantik sözler etti Boran erkekleri tavana baktı
Yayın Tarihi: 1.11.2018 10:25:00

Geçtiğimiz bölümde Esma'nın olaylı doğum gününün ardından, Garip Esma'ya evlenme teklif etmişti. Yıllar sonra iki aşığın birbirlerine utana sıkıla evet dediği o anlar izleyenleri bir hayli etkiledi. 

60. bölümde ise Garip işi resmiyete bindirecek ve Esma'yı oğullarından istemeye gelecek. 



Garip, romantik cümlelerle duygularını ifade ederken Fikret, Faruk ve Osman’ın tavana baktığı anlar ise Süreyya’yı olduğu kadar ekran başındaki izleyenleri de çok eğlendirecek gibi gözüküyor.

Her ne kadar annelerinin mutluluğunu isteseler de babaları dışında bir başka erkekle onu görmeye için için zorlandıkları belli olan Boran erkeklerinin o halleri izleyenleri çok eğlendirdi.




Garip'in "Sizin kıymetliniz benim mucizem yerin bir şey koyamadığım..." sözleri evdekileri de izleyenleri de çok etkilerken, Boran erkeklerinin hepsi tavana bakıyordu.

"Herkes tepeye bakıyor ya koptum!", "Tavanda ne var acaba erkekler yukarıya bakıyor!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu sahneleri heyecanla bekliyor.



İzleyenleri hem gülüp hem ağlatacak bir bölüm olacağı fragmanlarından belli olan 60. bölüm, herkesi derinden etkilecek.

İstanbullu Gelin, çok konuşulacak 60. bölümüyle; yarın akşam ekranlara gelecek.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR