İstanbullu Gelin'de herkes şokta! Meğer Ülfet her şeyi uydurmuş!

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 58. bölüm fragmanı izleyenleri çok şaşırttı. 3. sezonuyla ekranlara gelen dizi başladığı günden beri çok seviliyor.

İstanbullu Gelin'de herkes şokta! Meğer Ülfet her şeyi uydurmuş!
Yayın Tarihi: 17.10.2018 14:44:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı şaşkınlık yarattı. Geçtiğimiz bölümlerde Ülfet'in ortaya attığı iddia Fikret'in içinde kuşku oluşturmuştu. Esma'ya Faruk'un Garip'in oğlu olduğunu biliyorum diyen Ülfet, Esma'nın tepkisiyle karşılaşmıştı. Tüm bunları duyan Fikret ise adeta şok olmuştu. İzleyenlerin de şüphelendiği bu durum, kafaları karıştırırken herkes Ülfet'in haklı olabileceğini çünkü Esma'nın Faruk'u diğerlerinden ayırmasının başka sebebi olamayacağını düşünüyordu.

Hal böyle olunca ortalık çok karışmık ve kimse Fikret'in bunu kendine saklayacağına inanmıyordu. Nitekim öyle de oldu bunu önce karısı İpek'e söyleyen Fikret, strese girdiği anda dayanamadı ve abisi Faruk'a da söyledi. Duydukları karşısında şok olan Faruk ise 58. bölüm ön izlemesinde ne yapacağını bilemez bir halde Süreyya'ya sığınmıştı. Bu durumun her şeyi değiştireceğini düşünen izleyiciler ise fragmanla şaşkınlk geçirdiler.

Fragmanda İpek'in dna testi yaptırdığını öğrenen Esma, Faruk'a kızıp esip gürlerken uğradığı hayal kırıklığıyla adeta yıkıldı. Bu sahnelerle Ülfet'in bunu kafasında kurduğunu ve zamanında da aileden bu yüzden koptuğunu anlamış olan izleyiciler ise Esma'ya çok üzüldü. Neler olacağını heyecanla bekleyen izleyiciler, Ülfet'in böyle bir şey yapmasına çok sinirlendi. İstanbullu Gelin heyecan dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı ekranlara gelecek.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR