İstanbullu Gelin'de İpek yine dayanamadı zehrini Süreyya'ya akıttı

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin geçtiğimiz hafta 62. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat bölümdeki elti diyaloğu herkesi sinir etti.

İstanbullu Gelin'de İpek yine dayanamadı zehrini Süreyya'ya akıttı
Yayın Tarihi: 21.11.2018 14:39:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizide, geçtiğimiz bölümde adeta elti savaşı yaşandı. 

Başından beri Süreyya'yla yıldızı bir türlü barışmayan İpek, onun tüm iyi niyeti ve tavırlarına rağmen gıcıklığından ödün vermiyor.

Fikret'le sorunlarını yavaş yavaş çözen ve iş hayatına adım atan İpek, bununla birlikte Süreyya'yı iyice küçük görmeye başladı.

Süreyya, İpek’e, eskiden de güzel bir kadın olduğunu ancak son dönemlerde daha da güzelleşip parladığını söyleyerek iltifat etti ama İpek, bu fırsatı kaçırmayarak Süreyya’ya laf sokmak için kullandı.




İpek’in “Ben de öyle hissediyorum. Sen de her zaman çok güzel bir kadındın da şimdi Yaz’ı emzirmek, Faruk’un işleri bilmem neleri, baya bir bakımsızlaştın. Ne bu halin senin? Toparlarsın ama sen kendini, Süreyya’sın sen. Geçer bunlar da” sözleri, Süreyya’yı şok etti.

İpek masadan kalkıp gittikten sonra aynada kendine bakan Süreyya, şakın halleriyle izleyiciyi de güldürdü.

Eltilerin bu ilginç diyaloğu ise sosyal medyada çok konuşuldu.

"Can çıkar huy çıkmaz işte!", "İpek neymişsin yahu!", "İpek kadar gıcık bir elti mi düşman başına!", "İpek inşallah topuğun kırılır!" gibi yorumlar yapan izleyiciler İpek'i baştan beri itici buluyor.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR