İstanbullu Gelin'de karar Süreyya'ya kaldı Esma'nın hastalığını söyleyecek mi susacak mı?

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 67. bölüm fragmanı izleyenleri üzdü.Geçen hafta Esma'nın Alzheimer olduğunu öğrenen Esma'nın hastalığını evden kimse bilmiyordu.Fakat bu hastalığı ilk öğrenen Süreyya olacak.Peki Süreyya ne yapacak?Esma'nın hastalığını söyleyecek mi susacak mı?

İstanbullu Gelin'de karar Süreyya'ya kaldı Esma'nın hastalığını söyleyecek mi susacak mı?
Yayın Tarihi: 18.12.2018 12:41:00

Başrollerini Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 67. bölüm fragmanı herkesi bir hayli üzdü.

İstanbullu Gelin 67. bölüm fragmanında Esma Garip'le ayrıldığını ev halkına açıkladı. Bu kararı duyup şok olan çocuklar ise bu kararın arkasındaki acı gerçekten habersizdi. Ta ki Nurgül Esma'nın defterini bulana kadar...

Geçtiğimiz hafta hastalığı nedeniyle defter tutmaya başlayan Esma, alzheimer olduğunu herkesten gizliyordu. 

 Fakat İstanbullu Gelin 67. bölüm fragmanında Nurgül,  Esma’nın hatıralarının yazmaya başladığı defteri bulup, Alzheimer olduğunu öğrendi ve bu sırrı Süreyya ile paylaştı.




İstanbullu Gelin 67. bölüm fragmanında annesine destek olmak isteyen Süreyya ise Esma'ya, Garip’e şimdi her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek onu kararından vazgeçirmeye çalıştı.

Fakat buna çok kızan Esma ise İstanbullu Gelin 67. bölüm fragmanında bunu kimseye söylememesi konusunda Süreyya’yı sert bir dille uyardı. Süreyya inatla ailesinin bu hastalığı bilmesi gerektiğini söylese de Esma ona karşı çıkıyor.

Nurgül ise bunu sadece Süreyya’nın yapabileceğini ve evdekilere bunu anlatması gerektiğini söylüyor. İstanbullu Gelin 67. bölüm fragmanında kararsız kalan ve düşüncelere dalarken gördüğümüz Süreyya ne yapacak? Esma'nın istediği gibi susacak mı yoksa Esma'nın hastalığını herkese söyleyecek mi?

İşte İstanbullu Gelin 67. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR