İstanbullu Gelin'de kıyamet koptu! Esma Sultan evi terk etti!

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin, dün akşam 58. bölümüyle ekranlara geldi. Faruk'un babasının kim olduğu mevzusu ise Boran ailesini darmadağın etti.

İstanbullu Gelin'de kıyamet koptu! Esma Sultan evi terk etti!
Yayın Tarihi: 20.10.2018 15:32:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizinin dünkü bölümünde adeta kıyamet koptu. Ülfet'in Esma'yı Faruk'un babasının Garip olduğu hakkında tehdit ettiğini duyan Fikret, annesinin o konuşma sırasında da bunu inkar etmesine rağmen içinde tutamadı.

Önce karısı İpek'e gidip her şeyi anlatan Fikret, Halim'i ziyarete gidince işler iyice karıştı. Halim'in ölmesiyle şoka giren Fikret ne yapacağını bilemezken, Faruk kardeşinin yanına geldi.

Öfkeyle Fikret'e bir sürü şey söyleyen Faruk esas şoku bu anda yaşadı. Çünkü Fikret abisine babasıyla ilgili muammadan bahsetti. Bununla yıkılan Faruk ise düşünüp taşınıp bunu kafasından çıkarttı ve annesinin böyle bir şey yapacağına ihtimal vermedi.

Fakat ortalığı karıştırmayı seven İpek bu fırsatı kaçırmadı ve dna testi yaptırdı. Bunu Faruk'a veren İpek sonucu çok merak ederken, Faruk da gidip Süreyya'ya ne yapacağını sordu. O arada tüm bu sözleri işiten Esma ise adeta çıldırdı.




Oğullarının bunu düşünme ihtimali bile Esma Sultan'ı adeta yaraladı. Hayatını mutsuz bir evlilikle ve oğullarına adayarak geçiren Esma, bundan pişman olduğunu dile getirdi ve soluğu Garip'in yanında aldı. Dna testinin de sonucunun negatif çıktığını öğrendiğimiz bu mesele Esma'ya asla yapmam dediği bir şeyi yaptırdı. Hayatının aşkına evlenme teklif eden Esma, nasıl bir cevap alacak henüz bilmiyoruz...

Bu yaşananlara çok üzülen izleyiciler ise İpek'e de Fikret'e de ateş püskürdü. Çift olarak bir aileyi nasıl bu kadar yaralayabildiklerini anlamayan izleyenler, Esma'ya belki de ilk kez bu kadar üzüldü. Çocuklarına bu denli emek veren bir kadının böyle bir şeyi haketmediğini düşünen izleyiciler, nihayet Esma'nın hayatına devam etmek istemesine çok seviniyor.

Neler olacağını, Boranlar'ın bu fırtınadan nasıl alabora olmadan çıkacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR