İstanbullu Gelin'de kutlama var kahkahalar havada uçuşacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin2in 59. bölüm 2. fragmanı izleyenleri çok güldürdü. Eğlenceli anların yaşanacağı dizide kahkahalar havada uçuşacak

İstanbullu Gelin'de kutlama var kahkahalar havada uçuşacak
Yayın Tarihi: 25.10.2018 10:23:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 59. bölüm 2. fragmanı herkesi çok eğlendirdi.

Esma'nın doğum günü olduğunu hatırlayan Süreyya, ona bir sürpriz yapmak istiyor. Senem, Dilara, Nurgül, İpek ve Süreyya; Esma’yı zorla doğumgünü kutlayacakları mekana götürürler. Eğlenceli anlar yaşanırken gelen pastadan çıkan kız herkesi şaşırtır.

Bu arada mekanda bir kargaşa yaşanır ve mekanın alt katında bir kumarhane olduğu ortaya çıkar. Baskına uğrayınca aşağıya koşan Süreyya ve diğer kızlarla birlikte Esma, polisten kaçarken çok komik bir duruma düşerler.




Bu sahnelere daha fragmanda bile çok gülen izleyiciler; "Kadını ne hale soktunuz!", "Oh be eski heyecan eski mutluluk geri döndü!", "Sonunda eski tadına döndü!", "Uzun zamandır İlk defa İstanbullu Gelin'i izleyip bu kadar güldüm!", "Heh şöyle yahu!", "Ne zaman kutlama yapsalar başları belaya giriyor!", "Sonunda güleceğiz!" gibi yorumlar yaptılar.

Boran kadınlarının bu arbededen nasıl kurtulacağını Cuma akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR