İstanbullu Gelin'de resmen bir annenin çöküşünü izliyoruz, herkes çok üzgün

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 59. bölüm fragmanı izleyenlerin içini parçaladı. Koskoca Esma Sultan'ın bu denli çöküşü, herkesi çok üzdü.

İstanbullu Gelin'de resmen bir annenin çöküşünü izliyoruz, herkes çok üzgün
Yayın Tarihi: 23.10.2018 15:40:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı dizinin 58. bölümünde fırtınalar kopmuştu. Ülfet'in ortalığı karıştırmasıyla dağılan Boran ailesinin kaybedeni ne yazık ki ailenin koca çınarı Esma Sultan oldu.

Ülfet'in Faruk babasının Garip olduğunu iddia etmesi üzerine çıldıran Esma, çocuklarının bunu duymaması için büyük bir çaba sarf ediyordu. Fakat Fikret her şeyi duymuştu. Bunu önce İpek'e sonra da ağabeyi Faruk'a söyleyen Fikret ise bombayı bırakıp kaçtı. Duyduklarıyla darmadağın olan Faruk, buna inanmadı ve konuyu kapattı. Ama İpek konunun kapanmasına izin vermedi ve dna testi yaptırdı. Bunu duyan Esma ise uğradığı hayal kırıklığıyla esip gürledi ve evi terk etti.


Yeni bölüm fragmanında da Garip'ten de beklediği reaksiyonu alamayan Esma'nın soluğu konağında alması ise izleyicileri çok üzdü. O koca çınarın bu hale gelmesine içerleyen izleyiciler, hem Faruk'a hem de Garip'e çok kızdı.

İzleyiciler bu durum için; "Bir annenin çöküşü resmen!", "Lanet olsun böyle çocuklara!", "Ah bitirdiniz şu kadını be!", "Esma bu hallere düşecek kadın mıydı!", "Yazıklar olsun böyle evlatlara!", "Hadi çocukları tamam Garip niye evlenmedi bu kadınla!", "Bir kadına yapılmaması gereken en kötü şey!" gibi yorumlar yaparak Esma'ya verdikleri desteği sosyal medyada dile getirdiler.

Neler olacağını, Esma'nın olanları affedip affetmeyeceğini Cuma akşamı hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR