İstanbullu Gelin'de şaşırtan gelişme Ülfet Hala insafa geldi

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 62. bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Boranlar'ın yakın düşmanı Ülfet Hala, aile olmaya karar verdi.

İstanbullu Gelin'de şaşırtan gelişme Ülfet Hala insafa geldi
Yayın Tarihi: 13.11.2018 15:24:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'de bu sezon yeni bir dava ortaya çıktı. Boran ailesinin yeni düşmanı en yakınları halalarıydı aslında... 

Aileye Esma'yla aralarındaki husumet yüzünden tavır alan Ülfet, baştan beri intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor ve düşmanlarını yakınında tutmaya çalışıyordu.

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümde Ülfet'in de yaralı taraflarını gördük aslında. O meşhur kilitli oda Ülfet'in vazgeçtiği bebeğinin odasıydı. Kocası onu aldatınca o da çok istediği, yıllarca uğraştığı bebeğini aldırmıştı.



Bu duruma izleyiciler de çok üzüldü aslında... Çünkü aile olmayı önemsemiyormuş gibi görünen Ülfet, aslında hep bir aile kurmak ve anne olmak istemişti.


O odayı ilk kez Güneş gördü geçen hafta, fakat bu haftada Süreyya görecek. Hatta kendi bebeğini kaybedişini Ülfet'e anlatıp onunla bir bağ kuracak. Süreyya, Ülfet'e kocaman bir ailesi olduğunu ve onlara yaklaşması gerektiğini söyleyecek.



Belki de bu konuşmayla düşünüp taşınan Ülfet, herkesi şaşırtan bir adım atacak. Bir akşam Boranlar'ın evine gidip, arazi meselesini onların istediği şekilde çözmeyi kabul ettiğini söyleyecek.

Bu sahnelere çok şaşıran izleyiciler ise Süreyya'nın sihrinin Ülfet'e de dokunduğunu, Esma gibi Ülfet'i de yumuşatıp aileye katacağını düşünüyor.

Ülfet'in anlaşmayı kabul etmesiyle belini doğrultacak Boranlar için iyi günler yakında gibi görünüyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR