İstanbullu Gelin'de Süreyya vurdu gol oldu İstanbullu gelinin hası Esma'ymış

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 61. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Süreyya'nın Esma Sultan için yaptığı yorum herkesi çok güldürdü.

İstanbullu Gelin'de Süreyya vurdu gol oldu İstanbullu gelinin hası Esma'ymış
Yayın Tarihi: 8.11.2018 15:23:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin'de geçtiğimiz hafta tatlı bir telaş vardı. Çünkü Garip, Esma'ya evlenme teklif etmişti.

Teklifi kabul eden Esma da bunu çocuklarına iletip, evleneceğini söyledi. Bu duruma tepki gösteren Boran erkekleri ise düşündü taşındı annelerine saygı duymaya karar verdi. Hal böyle olunca da Garip Esma'yı istemeye geldi.

Romantik konuşmalar ve eğlenceli anlara tanık olan izleyiciler, isteme törenini çok şeker bulmuştu. Bu hafta ekranlara gelecek 61. bölüme de Süreyya'nın kaynanası hakkında yaptığı espri damgasını vuracak gibi gözüküyor.


Çünkü Faruk'u arayan Süreyya, Esma'yla ilgili konuşmasında kocasına; "Annen İstanbullu gelin istemem diye diye yırttı kendini, sonunda kendi oldu İstanbullu gelin!" dedi. Hal böyle olunca izleyiciler de Süreyya'ya hak verdi.

Hatırlarsanız Esma Sultan, Süreyya'ya şiddetle karşı çıkmış ve onu istememişti. Hatta onun Boran ailesine yakışmadığı düşünmüş ve onu yollamak için de bir sürü oyun yapmıştı. Fakat sonrasında Süreyya'nın kalbini görmüş ve onu bağrına basmıştı.

Esma'nın büyük aşk macerasının nasıl devam edeceğini ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR